Η Λάουρα Νάργιες μπορεί να μην είναι πλέον στο Survivor, παρακολουθεί όμως τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι εντάσεις δεν είναι λίγες ανάμεσα στους παίκτες και ειδικότερα ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Κώστα Κοκκινάκη. Η Λάουρα μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το ζήτημα αυτό, αλλά και για ποιο λόγο αποφάσισαν να στείλουν τον Σπαλιάρα στους Μαχητές.

«Νομίζω ο καθένας είχε τους λόγους του εκείνη τη στιγμή. Ίσως κι επειδή δεν μπορούσε να υπάρξει ένα 100% ταίριασμα; Ήταν και το αγωνιστικό το κομμάτι; Κυρίως αυτό, επειδή ήταν και τραυματισμένος αρκετά εκείνη τη στιγμή και τον στείλαμε απέναντι», ανέφερε.

Για τα όσα γίνονται τελευταία σχολίασε: «Τώρα το τι συμβαίνει ακριβώς μεταξύ τους, εγώ λίγο στεναχωριέμαι για να είμαι ειλικρινής γιατί πραγματικά θέλω να περνάνε καλά. Πιστεύω όμως ότι όλο αυτό είναι παρεξηγήσεις, πρέπει να καθίσουν πραγματικά λίγο να τα συζητήσουν, να τα βρουν μεταξύ τους. Υπάρχουν προηγούμενα προφανώς που δεν έχουν λυθεί».