Ένα πολύ έντονο συμβούλιο ήταν αυτό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας αφού μετά την άγρια κόντρα μεταξύ του Γιάννη Σπαλιάρα και σχεδόν όλων των Διασήμων στο αγώνισμα της Κυριακής, τώρα οι δύο πλευρές βρήκαν την ευκαιρία να λύσουν τις διαφορές τους. Μετά την εμφατική νίκη των Διασήμων στο αγώνισμα της ασυλίας ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε δηλώσει πως «εμείς μαγειρεύουμε μόνο φαγητά στην παραλία και όχι ψηφοφορίες» αφήνοντας αιχμές για τους αντιπάλους του και την στρατηγική που ακολουθούν στο παιχνίδι.

Clipboard10

Μετά την ψηφοφορία των Μαχητών αλλά και με την συνδρομή του Μάριου Πρίαμου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου που είχαν κερδίσει την ατομική ασυλία, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ελισάβετ και η Σάρα.

Clipboard12 Clipboard11

Νωρίτερα, την αρχή της κουβέντας έκανε ο Ντάνος ο οποίος είπε πως «πρέπει να σταματήσουν οι κόντρες μεταξύ μας. Πρέπει να σεβόμαστε». Ο Σπαλιάρας είπε πως «δεν θεωρώ πως πρόσβαλλα κάποιον. Έχει ξεκινήσει αυτή η κόντρα εδώ και καιρό. Πήγα για ένεση στη μέση μου μετά τον προηγούμενο αγώνα. Η στρατηγική ήταν να με προστατεύσει η ομάδα για να προστατευτεί η υγεία μου. Οι κωλοτούμπες είναι στη φαντασία του Κοκκινάκη». Στη συνέχεια ο Γιάννης Σπαλιάρας εξήγησε πως σκέφτεται ο ίδιος για την στρατηγική των αντιπάλων και πως τεχνηέντως έβγαλαν έξω από το ματς το Χούτο δημιουργώντας επιπλέον ένταση.

Σε κόντρα ήρθαν μαζί του ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Κώστας Κοκκινάκης με τον τελευταίο μάλιστα να του επαναλαμβάνει σε έντονο ύφος πως «είπα τότε πως δεν πρέπει να κοροϊδευόμαστε. Τα μαγειρέματα που λέει με στεναχωρούν. Βγάζει απίστευτη κακία. Αυτά  που κάνει είναι ντροπή. Αν προσπαθείς να δημιουργήσεις είναι ντροπή σου». Ο Χρανιώτης είπε πως «αν προσπαθείς να μας δημιουργήσεις πρόβλημα για να καλύψεις τα νώτα σου δεν θα το καταφέρεις».

Clipboard07

Την σκυτάλη πήρε ο Αγγελόπουλος αναφερόμενος στις μπηχτές του μισθοφόρου περί των προσβολών την ώρα των αγωνισμάτων: «Ξέρουμε να χάνουμε και δεν χρειάζεται να διαχειριστούμε κάποια ήττα. Δεν πρόσβαλλα κανέναν». Απευθυνόμενος στον Σπαλιάρα ανέφερε πως «πρέπει να τελειώσουν όλα αυτά εδώ».

Από πλευράς Μαχητών τοποθετήθηκε επί του θέματος ο Μάριος. «Η στρατηγική υπάρχει. Είναι απόφαση της ομάδας να διαλέξει με ποιον τρόπο θα παίξει».

Με την παρέμβαση του Σάκη Τανιμανίδη η κόντρα προσωρινά τουλάχιστον τελείωσε.