Κάτι περίεργο φαίνεται ότι συμβαίνει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο παίκτης φαίνεται ότι τα βάζει με όλους και με όλα και τα νεύρα είναι τεντωμένα όσο συνεχίζεται το παιχνίδι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ντάνος στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή κατάφερε να αρπαχτεί με αρκετούς παίκτες…

Ο τρόπος που έχασαν οι Διάσημοι και ορισμένες κινήσεις από τους Μαχητές, που θεωρήθηκαν υπεροπτικές και προσβλητικές, προκάλεσαν άγριες αντιπαραθέσεις.

Το δε χαμένο έπαθλο, οι λαχταριστές μπριζόλες και τα πεντανόστιμα κοψίδια, ψημένα, από έναν διάσημο τούρκο σεφ, έφερε πολλές εντάσεις.

Ο Μάριος σχολίασε ότι οι Μαχητές έπρεπε να κερδίσουν με 10-5 και όχι να κριθεί στο πόντο κάτι που θεωρήθηκε από την Ευρυδίκη ως ένδειξη υπεροψίας και υποτιμητική συμπεριφορά. Ζήτησε δε από τον Μάριο να το κουβεντιάσουν αργότερα στην παραλία με τον Κύπριο να κάνει σαν να μην συνέβη τίποτα.

Στη συνέχεια έκανε τη χειρονομία του παιχνιδιού ο Σπαλιάρας. Έκανε την κίνηση του τούρκου χασάπη με το αλάτι, λέγοντας ότι στην Ελλάδα το αλάτι δεν το περνάμε μόνο από το χέρι αλλά κι από χαμηλότερα, από άλλο σημείο του σώματος που εξέχει… Ο Σπαλιάρας απευθυνόταν στον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά παρεξηγήθηκε ο Αγγελόπουλος.

Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, με τον Σπαλιάρα να προσπαθεί να εξηγήσει ότι δεν απευθυνόταν στους Διάσημους. Ο Αγγελόπουλος απαίτησε συγνώμη και ο Σπαλιάρας έκανε πως δεν κατάλαβε το χαμό.

Ο Αγγελόπουλος πάντως ήταν εκνευρισμένος και στη διάρκεια του αγώνα. Μάλωσε και με τον Χρανιώτη.

Ο γνωστός ηθοποιός έδειχνε από πριν μια κίνηση για τον τελικό στόχο, την οποία ο Ντάνος δεν ήθελε να ακούσει…

Ο Χρανιώτης επέμεινε και πήγε να του μιλήσει, ωστόσο, ο Αγγελόπουλος δεν είχε πολύ …όρεξη.

Νωρίτερα ο Ντάνος είχε ένταση και με τον Κώστα Κοκκινάκη που είχε αναλάβει να δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του.

«Παιδιά, για να μην τρελαινόμαστε, τις οδηγίες τις δίνω από πριν. Μη μου λέτε να σηκώνομαι και να πηγαίνω εκεί και να τους λέω συνέχεια», είπε ο Κώστας Κοκκινάκης και η ένταση ανέβηκε με τον Ντάνο να του λέει: «Δεν ξέραμε ότι δίνει και οδηγίες» και ο έντονος διάλογος συνεχίστηκε.