Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να φύγει ο Ορέστης Τσανγκ από το Survivor, ωστόσο την ώρα, που έλεγε τα τελευταία του λόγια πριν αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο αποκαλούμενος «μισθοφόρος» γύρισε προς τους Διάσημους και έκλεισε το μάτι του, ενώ στη συνέχεια γελούσε.

Συγκεκριμένα την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος από τον Σάκη Τανιμανίδη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος γύρισε προς τους Διάσημους, με τους οποίους φαίνεται πως έχει πλέον πολλές φιλίες και έκλεισε το μάτι με ικανοποίηση.

Μάλιστα έκανε αυτή την κίνηση αδιαφορώντας για τα προσχήματα, τη στιγμή που μιλούσε ο Τσανγκ.

Είναι εμφανές ότι η στάση του μισθοφόρου δημιουργεί πρόβλημα στους Μαχητές, ενώ δείχνει ότι κινείται με στόχο να φτιάξει μια νέα κλίκα.

Ο ίδιος έχει κάνει μεγάλα ανοίγματα στην ομάδα των Διάσημων και κινείται με συγκεκριμένη στρατηγική μέσα στο παιχνίδι.

Ο Μάριος και ο Βασάλος έχουν αντιληφθεί το άνοιγμα του μισθοφόρου στους Διάσημους και το σχολιάζουν ήδη.

Οι συμπαίκτες του έχουν καταλάβει τις κινήσεις και μάλιστα προχθές ο Μάριος Ιωαννίδης έριξε τα καρφιά του κατά του συμπαίκτη του.

«Δεν νομίζω κάποιος να έχει πρόβλημα που πηγαίνω δίπλα. Το είχα πει, άλλωστε, και στο συμβούλιο ότι αν έχει κάποιος πρόβλημα μπορεί να μου το πει, να το ξέρουμε. Βέβαια, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό. Αν εμένα ο εαυτός μου μου λέει ότι πρέπει να πάω να μιλήσω με τους αντιπάλους, με τους γείτονες δηλαδή, θα πάω. Δεν μπορεί κάποιος να μου το απαγορεύσει. Αυτός είμαι, σε όποιον αρέσω και τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.