Υπό διάλυση δείχνει να βρίσκεται η ομάδα των Μαχητών στο Survivor μετά τις ήττες από τους Διάσημους και κυρίως μπροστά στην αποχώρηση.

Η κακή ψυχολογία είναι εμφανέστατη, στα αγωνίσματα η ομάδα έχει πέσει, ενώ άρχισαν να δημιουργούνται κλίκες.

Μάριος Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θέλουν να φύγει ο Τσανγκ και βρίσκονται απέναντι από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον οποίο κατηγορούν ότι είναι σε συμμαχία με τους Διάσημους και ότι έχει άλλη στρατηγική πλέον και όχι συμπεριφορά ομαδική.

Μάλιστα ο Μάριος έλεγε στον Βασάλο τα εξής: «Έχω υποψίες, αλλά ελπίζω να βγω λάθος. Εγώ έχω μάθει με την ομάδα μου να αρχίζω και να τελειώνω. Δεν μπορώ να προδίδω την ομάδα μου για μια στιγμή, για κάτι άλλο, δεν έμαθα να είμαι έτσι. Αν βιάζεσαι από τώρα να πας να κάνεις συμμαχίες».

Ο Κύπριος, στη συνέχεια, μίλησε στην κάμερα ξεκάθαρα για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο: «Υποθέτω πως ο Κώστας έχει τραβήξει έναν δρόμο με κάποια στρατηγική, η οποία είναι “να προσεγγίσω και τους αντιπάλους”, τους οποίους όταν ήμασταν δύο ξεχωριστές ομάδες, ειδικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο μιλούσε με πάρα πολύ άσχημα λόγια. Ήταν αυτοί που είχαν πρόβλημα από την αρχή, από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού και τώρα κάνουν παρέα.

Εγώ δεν έχω μάθει έτσι, έχω μάθει να παραμένω στην ομάδα μου, να είμαι πιστός σε αυτά που πιστεύω, στα παιδιά με τα οποία έχω φτύσει αίμα για να φτάσω εδώ και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Δεν σημαίνει αυτό πως παύω να εκτιμώ τους αντιπάλους, να μπορώ να μιλήσω μαζί τους, να κάνω κάποια παρέα εκτός ή εντός παιχνιδιού μαζί τους. Δεν σημαίνει όμως ότι θα γίνω πιο κολλητός απ’ ότι με άτομα, τα οποία είμαι τρεις μήνες και φτύνω αίμα επί καθημερινής βάσης».

Στο χθεσινό αγώνισμα πάντως φάνηκε ότι η κακή ψυχολογία έχει επηρεάσει τους Μαχητές, ενώ η Λάουρα από τους Διάσημους κατάφερε να κερδίσει δύο φορές και χωρίς να χάσει ούτε ένα ματς. Εκτός από τη Λάουρα, που έφερε δύο νίκες, ο Κοκκινάκης είχε τρεις επιτυχίες σε τρία ματς, ενώ δύο επιτυχίες είχε και ο Χρανιώτης. Τις υπόλοιπες τις πρόσθεσαν ο Αγγελόπουλος, ο Μπο και η Ευρυδίκη.

Το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, στο οποίο θα ανακοινωθεί και η αποχώρηση παίκτη από τους Μαχητές φαίνεται να μεταφέρει κλίμα αγωνίας για το αποτέλεσμα της σχετικής ψηφοφορίας.