Για την συμμετοχή του στο Survivor μίλησε ο Άκης Δείξιμος αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η παρεξήγηση έγινε όταν οι παίκτες ξεκίνησαν τις πρόβες για τα τραγούδια που θα έλεγαν στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο Άκης Δείξιμος ανέφερε πως όταν προσήλθαν οι παίκτες στο χώρο όπου θα γινόταν η πρόβα μαζί τους ήταν και ο Σάκης Τανιμανίδης, τον οποίο όμως δεν γνώριζε καθώς όπως τόνισε δεν βλέπει τηλεόραση.  Το αποτέλεσμα ήταν να νομίζει ότι είναι ένας από τους παίκτες και να τον ρωτήσει ποιο τραγούδι θα πει.

Η παρεξήγηση όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο Άκης Δείξιμος πήγε στη συνέχεια στην παραγωγή να εξηγήσει τι είχε συμβεί και αφού εξιστόρησε το περιστατικό, τα κορίτσια της παραγωγής του σύστησαν και την κοπέλα του Σάκη που βρισκόταν εκεί και άκουσε τα όσα είπε ο μουσικός.

«Κυρίως λόγω εργασίας, εγώ δεν βλέπω τηλεόραση. Δεν είχε τύχει να δω ούτε Survivor. Δεν ήξερα τα ονόματα των παιδιών όταν ήρθαν να κάνουμε πρόβα. Κάποια στιγμή ήρθε και ο Σάκης. Του είπα: “Εσύ αγόρι μου τι θα τραγουδήσεις;”. Η αμήχανη στιγμή ήταν όταν κατάλαβα την γκάφα μου, την εξηγώ στην ομάδα παραγωγής και την ώρα που την εξηγώ στα κορίτσια γυρνάνε και μου συστήνουνε δίπλα ακριβώς την κοπέλα του!», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Δείξιμος.