Τα πρώτα προβλήματα στη συγκατοίκηση των Διάσημων και των Μαχητών στο Survivor στην ίδια παραλία και σε χωριστές καλύβες άρχισαν να γίνονται ορατά. Η ίντριγκα ανεβαίνει και μία εξαφανισμένη ματσέτα φαίνεται να προκαλεί πολλές υποψίες ανάμεσα στους παίκτες, αλλά και στους φανατικούς τηλεθεατές.

Το μυστήριο εξελίσσεται στο σημερινό επεισόδιο όπου τους παίκτες απασχολεί η εξαφάνιση – μυστήριο του εργαλείου.

Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί ότι οι υποψίες πέφτουν σε πολλούς παίκτες και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι κάποιος την πήρε και την αντάλλαξε με τους ντόπιους για φαγητό. Βέβαια μετά το πάρτι οι παίκτες είναι χορτάτοι, ωστόσο οι αποκαλύψεις για το ιδιότυπο αλισβερίσι με τους ντόπιους αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

«Η χατζάρα ή αλλιώς ματσέτα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς» ακούγεται να λέει ο Χρανιώτης.

Ο Ντάνος φαίνεται να ρίχνει την ευθύνη στους Μαχητές, ενώ ο Σπαλιάρας λέει ότι λογικά την πήρε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Χθες οι Διάσημοι που προέρχονταν από σερί ταπεινωτικών ηττών, πήραν τελικά τη νίκη.

Για τους Διάσημος «καθάρισαν» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η πρώτη είχε 4 νίκες και μάλιστα χωρίς να υποστεί καμία ήττα, ενώ ο Ντάνος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις του. Κέρδισε τρία αγωνίσματα (με αντίπαλους Μάριο, Μισθοφόρο και Βασάλο) και έχασε μόλις ένα (από τον Μάριο).

Τις υπόλοιπες τρεις νίκες για τους Διάσημους πέτυχαν ο Κοκκινάκης, ο Χρανιώτης και η… Λάουρα που φαίνεται αλλαγμένη στα αγωνίσματα.

Στα πανηγύρια της νίκης ο Ντάνος ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός. Σήκωσε στα χέρια του την Ευρυδίκη και εκφράστηκε πολύ θερμά για την πρωταγωνίστρια της ομάδας του.