Το πάρτι ένωσης και οι χαλαρές στιγμές του χθεσινού επεισοδίου τελείωσαν και οι παίκτες του δημοφιλούς παιχνιδιού Survivor μπήκαν στη νέα συνθήκη διαβίωσης μιας και πλέον και οι δύο ομάδες θα βρίσκονται στην ίδια παραλία αλλά σε διαφορετικές σκηνές.

SURVIVOR SURVIVOR

Κάποιοι από τους παίκτες έχουν περάσει και από τις δύο ομάδες όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει στους πρώην συμπαίκτες του.

«Είναι αρκετά ενδιαφέρον, να δούμε πως είναι και τα παιδιά στη συμβίωση και πώς είναι να συμβιώνουμε σε αυτό το μέρος που ήμασταν μόνοι μας με άλλους έξι, εφτά. Όσο πάει και όσο μπορέσω να είμαι κι εγώ εδώ, να δω πράγματα, ελπίζω να αργήσω», είπε αρχικά στην κάμερα και εν συνεχεία επισκέφτηκε τους Μαχητές στην καλύβα τους.

Μεταξύ άλλων ο Ντάνος τους ανέφερε πως «νομίζω ότι ποτέ δεν σας έδειξα ότι είμαστε εχθροί», τους είπε μεταξύ άλλων ο Ντάνος.

Νωρίτερα οι «Διασήμοι» ανέλαβαν να ξεναγήσουν τους «Μαχητές» στο νέο τους σπίτι.

Οι οικοδεσπότες ενθουσιάστηκαν με τους γείτονές τους, ενώ οι δεύτεροι επεξεργάστηκαν την νέα τους γειτονιά και είδαν το νέο τους σπίτι. Φυσικά, για τον Σπαλιάρα ήταν γνώριμα τα μέρη, αφού μέχρι και πριν λίγες μέρες έμενε σε εκείνη την παραλία.

Ο Κώστας Κοκκινάκης καθάρισε καρύδα και κέρασε τους «Μαχητές».

Οι παίκτες και των δύο ομάδων πέρασαν και από την διαδικασία της μοιρασιάς των προμηθειών όπου και το τελευταίο γραμμάριο ρυζιού μετράει και για αυτό η διαδικασία ήταν ενδελεχής και προσεκτικοί από όλους.

SURVIVOR SURVIVOR SURVIVOR SURVIVOR