«Μαχητές» και «Διάσημοι» έζησαν χθες μια όμορφη νύχτα στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου, αφού το πάρτι της ένωσης τους πρόσφερε στιγμές που στερούνταν τρεις μήνες: περιποίηση σώματος και προσώπου με καλλυντικά, άφθονο φαγητό, μουσική, χορό και φυσικά έναν διαγωνισμό τραγουδιού.

Όλοι οι παίκτες – εκτός του Μπο που είναι επαγγελματίας τραγουδιστής – ερμήνευσαν τραγούδια της αρεσκείας τους και βαθμολογήθηκαν από τους υπόλοιπους παίκτες. Στην τελική τριάδα έφτασαν ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μάριος Ιωαννίδης και η Λάουρα Νάργες με τον πρώτο να κερδίζει το απόλυτο 10!

Όμως ο dr. Χραν – όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του – θεώρησε σωστό να παραχωρήσει το έπαθλο στον Μάριο, αφού όπως δήλωσε εκείνος έχει κάνει μαθήματα φωνητικής κι έχει και δική του μπάντα. Όμως ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως του χρόνου, στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του επόμενου Survivor, θα παρευρίσκονται τελικά και οι δύο!

Ένα νέο επεισόδιο του Survivor έρχεται απόψε το βράδυ στις 9, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να βρίσκονται στην ίδια παραλία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Ποιες είναι οι εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι «Διάσημοι» στους «Μαχητές» για το καλωσόρισμα; Πόσο εύκολα θα μπορέσουν οι «Μαχητές» να προσαρμοστούν στο νέο τους «σπίτι»; Θα υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα στους παίκτες ή μόνο στον αγωνιστικό χώρο θα είναι αντίπαλοι;

Στο αποψινό επεισόδιο οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμη πιο απαραίτητο στους παίκτες, αφού πλέον οι μέρες που βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους αυξάνονται και η νοσταλγία μεγαλώνει.