Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο Survivor με την ένωση των δύο ομάδων στην ίδια παραλία. Το παιχνίδι δείχνει να ξεκινάει από την αρχή στο επίπεδο των συμμαχιών και ήδη φάνηκαν οι πρώτες αλλαγές στις ισορροπίες.

Το παιχνίδι μπαίνει σταδιακά σε μια νέα φάση, καθώς θα αποκτήσει περισσότερο χαρακτήρα ατομικού ανταγωνισμού.

Από το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων στην παραλία των Διάσημων φάνηκε ότι άρχισαν οι πρώτες κινήσεις και οι προσεγγίσεις.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τους Διάσημους και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (Μισθοφόρος) από τους Μαχητές είχαν μια ενδιαφέρουσα κουβέντα με πολλά σχόλια σε βάρος του Ντάνου, αλλά και του Γιάννη Σπαλιάρα. Πρόκειται για δύο πρόσωπα που στις ομάδες τους είχαν ενεργό ρόλο και συσπείρωναν παίκτες γύρω τους.

Οι δύο ομάδες παραμένουν αντίπαλοι και τον πρώτο καιρό δεν θα υπάρχουν κοινές ψηφοφορίες.

Ο Ντάνος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο στόχαστρο και πολλές στιγμές φάνηκε να είναι απομονωμένος, παρά τα φιλιά και τις αγκαλιές με τη Βαλαβάνη. Από την κουβέντα της Ευρυδίκης με τον μισθοφόρο φαίνεται πως θα είναι στο στόχαστρο της νέας πολυμελούς ομάδας που ενδέχεται να λειτουργήσει υπό την καθοδήγηση της Ευρυδίκης και του μισθοφόρου.

Αν ο ίδιος ο Ντάνος θα θελήσει να κάνει συμμαχίες είναι κάτι που θα φανεί σχετικά σύντομα, ενώ πλέον έχει και τον Σπαλιάρα κοντά του.

Κρίσιμο θέμα είναι πώς θα λειτουργήσει η παρέα Ορέστη – Βασάλου και Μάριου Πρίαμου.

Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν στους επόμενους αγώνες και θα αγωνίζονται όπως μέχρι τώρα. Αργότερα το παιχνίδι θα αλλάξει και θα πάει στους ατομικούς αγώνες με ατομικά έπαθλα και βέβαια με αλλαγές στη διαδικασία των ψηφοφοριών και των προτάσεων για αποχώρηση.