Ο Γιώργος Χρανιώτης μπορεί να έκανε unfair play απέναντι στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους μιας και έχει συγκρότημα και τραγουδάει, ωστόσο μετά την παρότρυνση των υπολοίπων ανέβηκε στη σκηνή και κέρδισε το απόλυτο με το «Rebel Yell» του Billy Idol. Ωστόσο μετά την εμφάνιση στον τελικό του Μάριου Πριάμου έκανε το fair play της βραδιάς προτείνοντας στην παραγωγή να μοιραστούν οι δυο τους την πρώτη θέση, άρα και το βραβείο. Μάλιστα ο Χρανιώτης είπε πως «εάν η παραγωγή δεν το δεχτεί θα κάνω εγώ τα έξοδα του Μάριου για να έρθουμε μαζί». Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως η πρόταση γίνεται δεκτή και όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

SURVIVOR

Νωρίτερα ο Ντάνος επέλεξε ένα λαϊκό τραγούδι την «Μπαλάντα του Κυρ Μέντιου». Όπως είπαν και οι συμπαίκτες του μπορεί να έκανε κάποια λαθάκια γενικά μπήκε αρκετά στο πετσί του τραγουδιού.

Ο μισθοφόρος ωστόσο έκανε την χειρότερη και ταυτόχρονα «καλύτερη» εμφάνιση σε όλον τον διαγωνισμό. Προσπάθησε να ερμηνεύσει το «Παιδί Γενναίο» με κωμικά αποτελέσματα αφού ήταν δύσκολο να συγχρονιστεί ακόμα και με την ορχήστρα στην οποία ζήτησε να τον αφήσει να έχει τον πρώτο λόγο. Όλοι φάνηκαν να το ευχαριστιούνται ωστόσο μέχρι το 4,6 που έγραψε η τελική βαθμολογία του.

SURVIVOR

Ο… ερασιτέχνης τραγουδιστής μιας και έχει και συγκρότημα, Γιώργος Χρανιώτης αμφιταλαντεύτηκε στο αν έπρεπε να διαγωνιστεί στο παιχνίδι λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού. Οι συμπαίκτες του τον έπεισαν να ανέβει στο σανίδι όπου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ερμηνεύοντας το «My Way» του Frank Sinatra.

Σε πιο μοντέρνους τόνους κινήθηκε η Ελισάβετ η οποία τραγούδησε το «Where Have you Been» της Rihanna η οποία αφού το ερμηνευσε με πάθος είπε στον Σάκη Τανιμανίδη πως «δεν το επέλεξα εγώ το τραγούδι, εκείνο με επέλεξε».

ελισάβετ

Ωστόσο αυτός που ξεχώρισε από τους μη μουσικούς της παρέας ήταν ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος ερμήνευσε τα «Παραπονεμένα Λόγια» και ενθουσίασε άπαντες.

Εν τέλει αυτοί που προκρίθηκαν ήταν οι Γιώργος Χρανιώτης, Μάριος Πρίαμος και η Λάουρα.

SURVIVOR

Η Λάουρα ήταν η πρώτη που ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε το «Sweet Dreams» και βαθμολογήθηκε με 9,1.

Ο Χρανιώτης ανέβασε τους τόνους τραγουδώντας το ροκ χιτ «Rebel Yell» με τους συμπαίκτες του να τα… «σπανε» στην πίστα. Στην βαθμολογία πήρε το απόλυτο με 10 από όλους.

Τελευταίος εμφανίστηκε o Μάριος ο οποίος παρόλο που αγωνίστηκε για την τιμή των όπλων ερμήνευσε το «Δεν Είμαι Άλλος» αρκετά καλά παίρνοντας την 2η θέση με 9,2.