Ο Μπο ζέστανε τις μηχανές της ενωμένης πλέον ομάδας του survivor με τους παίκτες των Μαχητών και των Διασήμων που έχουν μείνει στο παιχνίδι να ευχαριστιούνται με την ψυχή τους στο πάρτι ένωσης. Εκτός από άπλετο φαγητό και ποτό οι παίκτες «διαγωνίστηκαν» και στις ικανότητες στο τραγούδι οι οποίες αποδείχθηκαν τουλάχιστον… διασκεδαστικές.

SURVIVOR

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο νικητής του διαγωνισμού θα επισκεφθεί τους παίκτες του επόμενου Survivor στο αντίστοιχο πάρτι ένωσης… του χρόνου. Μάλιστα οι όλοι οι παίκτες όταν δεν ερμηνεύουν θα έχουν τον ρόλο των κριτών μέχρι να μείνει η τελική τριάδα και μετά ο μεγάλος νικητής.

SURVIVOR

Ο ράπερ της παρέας ερμήνευσε ένα καινούριο του τραγούδι και ο πρώτος που ξεκίνησε το κάτι σαν καραόκε του πάρτι ήταν ο Κωσταντίνος Βασάλος ο οποίος προσπάθησε να ερμηνεύσει το γνωστό λαϊκό άσμα «Άστη Να Λέει» με τα αποτελέσματα να είναι σε στιγμές κωμικοτραγικά.

SURVIVOR

Τη σκυτάλη πήρε ο Ορέστης Τσάνγκ με μία ξένη επιλογή καθώς τραγούδησε με ομολογουμένως καλύτερα αποτελέσματα από τον συμπαίκτη του, το «Stand By Me» το οποίο χαρακτήρισε «ρομαντικό και προσωπικό αγαπημένο».

Αφού ο Σάκης Τανιμανίδης είπε πως «αρκετά με τους μαντράχαλους» η Ευρυδίκη πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε με μπρίο σε μία σέξι εμφάνιση το «Κορίτσι του Μάη» και δέχτηκε αποθεωτικές κριτικές και από τον παρουσιαστή αλλά και από τους πάικτες.

SURVIVOR

Το «Έλα μωράκι μου» ερμήνευσε ένας «κουμπωμένος» Κώστας Κοκκινάκης ο οποίος σχολίαζε όλη μέρα με την Ευρυδίκη τις φωνητικές του ικανότητες.

SURVIVOR

Αυτός που έκλεψε τις παραστάσεις σε αυτόν τον πρώτο γύρο εμφανίσεων ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας ως άλλος Σάκης Ρουβάς με το «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου». Σκηνικά τα πήγε πολύ καλά ωστόσο οι φωνητικές του ικανότητες προξένησαν πολλά γέλια σε όλους τους παίκτες. Μετά ωστόσο παρόλη την μικρή βαθμολογία όλοι έδωσαν τις «συμβουλές» τους ώστε να μπορέσει να φτάσει όσο πιο πολύ γίνεται την σκηνική παρουσία του Σάκη Ρουβά.

SURVIVOR

Η Λάουρα έδωσε ένα μήνυμα μέσω τους τραγουδιού που επέλεξε καθώς είπε αρκετά καλά το συνώνυμο με το παιχνίδι άσμα «Survivor» το οποίο αφιέρωσε σε όλους όσοι έχουν μείνει ακόμα να διαγωνίζονται.