Σε ένα τελείως διαφορετικό επεισόδιο από όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι Survivor οι παίκτες για πρώτη φορά εμφανίστηκαν με τα κανονικά τους ρούχα, φτιαγμένοι και φροντισμένοι, να χαμογελούν, να παρτάρουν αλλά και να δημιουργούν τα πρώτα πηγαδάκια και τις πρώτες ίντριγκες λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων.

stmnpa11 stmnpa12

Σχόλια εκατέρωθεν για τις διαφορετικές εμφανίσεις υπήρξαν και από τους παίκτες αλλά και από τον Σάκη Τανιμανίδη που τους υποδέχτηκε στο πάρτι.stmnpa20

Στο περιθώριο του event, ο Κώστας «μισθοφόρος» και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχαν τετ-α-τετ όπου επιδόθηκαν σε «καρφιά» κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου ο οποίος από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου φάνηκε προβληματισμένος. «Εγώ ψήφιζα συνέχεια τον Ντάνο. Δεν έχουμε έρθει κοντά», ανέφερε η Ευρυδίκη η οποία όμως είπε ότι πρέπει να σκεφτεί την ομάδα της πλέον καθώς ο Γιώργος είναι πολύ δυνατός παίκτης. Ο μισθοφόρος της είπε ότι «έπρεπε να το κάνετε νωρίτερα να φύγει ο Ντάνος».

stmnpa15

Τις σπόντες όμως οι δυο τους έριξαν και για τον Γιάννη Σπαλιάρα τον οποίο χαρακτήρισαν και οι δύο ως… «μπέμπη». Η Ευρυδίκη συγκεκριμένα ανέφερε πως «είναι καλό παιδί, αγνό αλλά δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι 40 χρονών άνδρας».

Νωρίτερα ωστόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε πως «μπορεί να είχαμε κάποιες κόντρες με αυτή την εικόνα της Ευρυδίκης όμως τα ξεχνάω όλα και θα ήθελα να γνωριστούμε ξανά».

Σε άλλο πηγαδάκι Ορέστης, Χρανιώτης, Ντάνος και Σπαλιάρας σχολίασαν τις στρατηγικές με τις οποίες κατέβηκαν στο τελευταίο συμβούλιο οι -πρώην- πλέον Διάσημοι.

stmnpa18 stmnpa19

Ο Μπο μιλούσε με την Σάρα και την Ελισάβετ και αποκάλυψε ότι έχει χάσει πλέον 30 κιλά κάτι που του φαίνεται πάρα πολύ περίεργο γιατί όπως είπε είχε να δει τον εαυτό του έτσι από φαντάρο.

stmnpa13

Πριν τις χαλαρές στιγμές στο πάρτι ένωσης οι Μαχητές είχαν βάλει φωτιά στο σπίτι το οποίο τους φιλοξένησε για 2,5 μήνες.