Το τελευταίο τους βράδυ σε ξεχωριστές παραλίες πέρασαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor «Μαχητές» και «Διάσημοι», αφού απόψε θα γίνει η ένωσή τους με ένα μεγάλο πάρτι. Όλοι οι παίκτες φορούν τα… καλά τους και διασκεδάζουν σε μια γιορτή που θα έχει απ’ όλα: φαγητό, ποτό, μουσική και αρκετά… πηγαδάκια!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να σκαρφαλώσει για μια ακόμη φορά στην κορυφή της τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.166.113 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 55,8%, ενώ έφτασε μέχρι και 65% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 41,9%.

Στο χθεσινό αγώνα του Survivor «Μαχητές» και «Διάσημοι» πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο του φαγητού με τους πρώτους να τα καταφέρνουν με σκορ 10-6. Το βράδυ οι παίκτες στο «Συμβούλιο του Νησιού» διασκέδασαν σ’ ένα ακόμη παιχνίδι ερωτήσεων με τη Σάρα Εσκενάζη να αναδεικνύεται νικήτρια και να κερδίζει το έπαθλο που ήταν διπλή μερίδα φαγητού.

Τι μέλλει γενέσθαι όμως μετά την αποψινή νύχτα; Πώς θα υποδεχτούν οι «Διάσημοι» τους αντιπάλους τους; Θα καταφέρουν οι «Μαχητές» να προσαρμοστούν γρήγορα στη νέα τους παραλία;

Ο Γιάννης Σπαλιάρας που έχει ζήσει και με τις δύο ομάδες θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο; Ποια θα είναι τα πρώτα προβλήματα που θα φέρουν σε σύγκρουση τις δύο ομάδες;