Μία ημέρα μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, από τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε στη νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον ΣΚΑΪ για την απόφασή της να φύγει από το δημοφιλές παιχνίδι αλλά και τις σχέσεις της με τους συμπαίκτες της στην ομάδα των Διασήμων.

«Το σκεφτόμουν πολλές μέρες για αυτή την απόδραση και ζύγισα πολλά πράγματα μέσα μου. Για τον κάθε άνθρωπο το τι είναι σημαντικό διαφέρει πολύ. Εκτός από όλα τα δύσκολα κομμάτια, το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου και να παραμείνεις ο χαρακτήρας», σημείωσε σχετικά με την απόφασή της να αποχωρήσει.

Η ίδια συμπλήρωσε ότι «Όταν μπήκα στο Instagram με περίμενε μια τεράστια αγκαλιά από τον κόσμο και αυτό είναι το καλύτερο έπαθλο για έναν παίκτη. Με συγκίνησε πολύ ο κόσμος, μου έδωσε τεράστια δύναμη».

SURVIVOR

Πάντως απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα θέματα για την ομάδα της, παρατηρώντας: «Θα ήθελα να έχω πρώτα μια εικόνα για να μπορώ να μιλήσω και να έχω μια σφαιρική άποψη».

«Ο σκοπός μου δεν είναι να στρέψω τον κόσμο προς τα κάπου. Νομίζω ότι ο κόσμος έχει κρίση και εγώ εμπιστεύομαι το ένστικτό του. Αυτός είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που αποφασίζει και χαίρομαι για αυτό».

SURVIVOR

«Κάποια στιγμή έφτασα στο αμήν, όπως φάνηκε. Απλά ένιωθα ότι δεν τα έβγαζα με το περιβάλλον», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, για να συμπληρώσει ότι «το θέμα μου είναι να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου και να μην ξεχνάς ποιος είσαι».

Όταν ρωτήθηκε αν μετάνιωσε που μπήκε στο παιχνίδι, απάντησε: «Όχι δεν μετάνιωσα καθόλου που μπήκα στο παιχνίδι παρόλο που αρχικά είχα τις αναστολές μου. Έμαθα πολλά πράγματα σε σύντομο χρόνο. Τεράστια σχολή το Survivor.

SURVIVOR

Επιβεβαίωσα για ακόμη μια φορά το πώς λειτουργεί ο χώρος μας. Έχω αυτή την άποψη. Σίγουρα ένιωθα ότι υπήρχε ειλικρίνεια στους Μαχητές και μια μεγαλύτερη αθωότητα. Αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη. Εμένα το θέμα μου ήταν η αδικία. Δεν τη μπορώ την αδικία».

Όσο για το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την αποχώρηση; «Έφαγα ό,τι υπήρχε», απάντησε.