Αφιέρωμα στο Survivor μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου έκαναν στο Πρωινό την Τετάρτη και στόλισαν για τα καλά ορισμένους παίκτες.

Η Ελεάννα Τρυφίδου και η Φαίη Σκορδά με την υπόλοιπη παρέα έδωσαν ρεσιτάλ και… έθαψαν αρκετούς, αλλά κυρίως τον Χούτο και τη Λάουρα.

Στο πρωινό σχολίασαν τη Λάουρα Νάργες που δεν συμμετέχει στα αγωνίσματα στο survivor. «Παιδιά, από τον Φλεβάρη ακόμα δεν έχει παίξει;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά τους συνεργάτες της.

Kαι ο Κώστας Τσουρός της είπε: «Δεν έχει πάει στο Survivor, έχει πάει κατασκήνωση, είναι διακοπές η κοπέλα. Δεν είναι δυνατόν αυτό!» και ο Θέμης Γεωργαντάς τόνισε: «Ελεύθερο camping!». Η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε: «Δεν παίζει καθόλου; Και τι κάνει; Δεν ντρέπεσαι λίγο αν δεν παίζεις καθόλου; Είναι γλυκό κορίτσι… Δεν θέλεις να συμμετέχεις κι εσύ και ας μην τα καταφέρεις. Η προσπάθεια πολλές φορές εκτιμάται».

Οι διάλογοι για το Survivor

Ελεάννα: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έλεγε ότι δεν ήθελε καμμένη καρύδα και της έδιναν καμμένη καρύδα. Και όλως τυχαίως, χθες που πήγε να χαιρετήσει της έδωσαν ωμή καρύδα.

Κώστας: Εδώ την φίλησαν, την αγκάλιασαν και στεναχωρήθηκαν που έφυγε, οι ίδιοι που έλεγαν να σηκωθεί να φύγει!

Ελεάννα: Ο Ιούδας! (σ.σ. Χούτος)

Φαίη: Και τώρα ξαναψήφισαν τον Αγγελόπουλο;

Ελεάννα: Αλίμονο! Η κλίκα.

Κώστας: Έσπασε η κλίκα γιατί κάποια μάλλον δεν κατάλαβε καλά.

Φαίη: Η Λάουρα Νάργες από τον Φεβρουάριο δεν έχει ξαναπαίξει; Δεν παίζει καθόλου; Τι κάνει;

Σάσα: Κοτσιδάκια και φύγαμε!

Φαίη: Παιδιά δεν ντρέπεσαι λίγο αν δεν παίζεις καθόλου;

Κώστας: Γι’ αυτό αγκιστρώθηκε στην κλίκα για να μην την ψηφίζουν.

Φαίη: Γιατί τον λένε Χαντα-Χούτο;

Ελεάννα: Γιατί είναι ο Χάτσικο. Το σκυλάκι του Χανταμπάκη!