Με μία ισοβαθμία μεταξύ Γιώργου Αγγελόπουλου και Λάουρας ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ψηφοφορίας στο βραδινό συμβούλιο. Ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μπο έκριναν τις άλλες δύο θέσεις που θα έκλειναν την 4αδα των υποψηφίων ψηφίζοντας τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Λάμπρο Χούτο.

αγγελοπουλος

«Κάποια στιγμή καλό θα ήταν να σταματήσει αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είναι ελεύθερος ο καθένας να ψηφίσει όπως θέλει. Δεν παίζω με κάποιο πλάνο», τόνισε πικραμένος ο Ντάνος.

διασημοι

Η Λάουρα από την πλευρά της ανέφερε πως «δεν κρατάω για κανέναν κακία. Έχω ακόμα δυνάμεις να μείνω στο παιχνίδι. Θέλω πολύ να ζήσω την ένωση των ομάδων και να γνωρίσω τους Μαχητές».

λαουρα

«Δεν θα ήθελα να είμαι στην θέση του Χρανιώτη και του Μπο που έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον από εμάς. Δεν είναι στο χέρι μου ποιος θα μείνει. Ένα παιχνίδι είναι αλλά ας αποφασίσει ο κόσμος».

κοκκινάκης

Τέλος ο πρώην ποδοσφαιριστής, Λάμπρος Χούτος σχολίασε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασαν πάνω από δύο μήνες και κατάφερα να ανταπεξέλθω σε αυτές τις συνθήκες. Νιώθω τον σεβασμό και την αγάπη της ομάδας. Αν δεν αρέσω στον κόσμο καλύτερα να αποχωρίσω».