Ένταση μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου με καρφιά και από τις δύο πλευρές παρατηρείται τις τελευταίες μέρες.

Οι δύο παρουσιαστές που στεγάζονται στο ίδιο τηλεοπτικό κανάλι, επιλέγουν τις ραδιοφωνικές τους εκπομπές για να πετάξουν τα βέλη τους ο ένας στον άλλον.

Όλα ξεκίνησαν από κάποιες αναφορές του Γιώργου Λιάγκα που ενόχλησαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Εφτά και δέκα είμαι εδώ κάθε μέρα και που ακούω δέκα λεπτά τον ανταγωνισμό δηλαδή μιλάμε ότι παρασάγγας δεν υπάρχει. Το συμπέρασμα είναι ότι είμαστε μονόδρομος. Ειλικρινά σας λέω δηλαδή. Δεν υπάρχει. Σας προκαλώ! Γυρίστε και αν αντέξετε τον ανταγωνισμό παραπάνω από πέντε λεπτά, από δύο, εμένα να μη με λένε Λιάγκα. Ειλικρινά σας μιλώ θα ξαναγυρίσετε πάλι πίσω. απλώς μη γυρίσετε μόνοι σας, να πάρετε και άλλους δύο τρεις ακροατές μαζί. Είμεθα μονόδρομος, εμείς έχουμε τον απόλυτο συνδυασμό. Γι’ αυτό είστε οι καλύτεροι ακροατές εσείς που τώρα ακούτε αυτό εδώ το παραλήρημα του παρουσιαστή. Καταλάβατε; Αυτή την τάση μεγαλομανίας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν άργησε να έρθει: «Βγήκε ο Λιάγκας και είπε στο ραδιόφωνο ότι η εκπομπή, λέει, η δική μας είναι η καλύτερη, του άκουγα στο δρόμο τους ανταγωνιστές και δεν ακούγεται κανένας. Τι λες ρε Λιάγκα; Που βγήκες εδώ και κάτι μήνες στο ραδιόφωνο ρε Λιάγκα κι αντί να δείξεις λίγο σεβασμό… Για να μην πούμε τώρα για τα νούμερα -γιατί εσύ όταν πηγαίνεις καλά τα λες τα νούμερα, όταν δεν πηγαίνεις καλά τα πνίγεις τα νούμερα σαν το κουνέλι. Δείξε λίγο σεβασμό στα τόσα χρόνια που κάνουν εκπομπή κάποιοι που έχουν επίσης κατακτήσει την πρώτη θέση τόσα χρόνια, ακόμα και με σκαμπανεβάσματα, έχουν μείνει τόσα χρόνια εκεί. Τι βγαίνεις και λες τέτοιες ανοησίες… Κάτσε πρώτα, κάνε δουλίτσα, πάρε μια καλή θέση στο ραδιόφωνο στην εκπομπή σου και μετά βγες και πες… είναι τραγικό… μόνο αυτός! Εγώ δεν θα πω την άποψή μου ραδιοφωνικά, ο κόσμος κρίνει και καταλαβαίνει και δικαίωμά του είναι να επιλέγει. Εντάξει το προσπαθεί ο άνθρωπος εδώ και δύο χρόνια…

Επίσης, τον ακούω προχθές να λέει ότι το Rising Star είναι το καλύτερο show αυτό που παρουσιάζω. Καλά, τα ίδια δεν έλεγες και για το προηγούμενο show που παρουσίαζες; Όποιο show παρουσιάζεις αυτό είναι το καλύτερο… Ρε Γιώργο! Ρε Γιώργο δεν γίνεται πάντα να παρουσιάζεις το καλύτερο και όλοι οι άλλοι να παρουσιάζουν τα χειρότερα. Δηλαδή, αν του χρόνου παρουσιάσεις ένα άλλο μουσικό show θα είναι το καλύτερο»;