Επεισοδιακό αποδεικνύεται το κόψιμο της εκπομπής του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου για τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».

Η απότομη λήξη της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε ως αποτέλεσμα την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων εκ μέρους του ζευγαριού των παρουσιαστών, που διεκδικεί χρήματα από το κανάλι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Τα ασφαλιστικά μέτρα οδήγησαν σε «μπλοκάρισμα» των λογαριασμών του τηλεοπτικού σταθμού και τη μη πληρωμή των δημοσιογράφων του.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ, το διοικητικό συμβούλιο της οποίας αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «E», για αύριο Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 από τις 10 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

«Το Δ.Σ. της Ενώσεως ζητεί να καταβληθούν αμέσως οι δεδουλευμένες αποδοχές των συναδέλφων», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Σε παλιότερες δηλώσεις του για την υπόθεση ο Κρατερός Κατσούλης είχε σημειώσει: «Εμείς μάθαμε ότι σταματάει η εκπομπή από το σάιτ του Έψιλον, δεν ήρθε να μας το πει κανένας. Ήμασταν πάντα σε επικοινωνία και σε προσπάθεια επικοινωνίας, αλλά δεν υπήρξε καμία. Ακόμα ετοιμάζαμε την επόμενη μέρα. Την Πέμπτη κόπηκε η εκπομπή και την Παρασκευή δεν υπήρχε η εκπομπή. Δεν προλάβαμε να πούμε γεια χαρά στους ανθρώπους».

«Δεν μπορώ να σου πω περισσότερα γιατί επειδή έχουν υπάρξει εξώδικα και από τη μία και από την άλλη πλευρά κι έχω μιλήσει και με τον δικηγόρο μου, δεν μπορώ να αναφερθώ στο περιεχόμενο των εξωδίκων, που θα το κάνω κάποια στιγμή, όταν τελειώσουν όλα αυτά», είχε αναφέρει επίσης.