Εξωδικαστικά βρέθηκε η λύση στη διαμάχη που είχε δημιουργηθεί μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Αθηναΐδας Νέγκα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, γνωστοποιήθηκε πως η Αθηναΐς Νέγκα απέσυρε τη μήνυση, μετά την ικανοποίηση του αιτήματός της από τον Γιώργο Λιάγκα. Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε συγγνώμη και κατέθεσε 2.000 ευρώ στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Διαβάστε την ανακοίνωση

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι αφενός μεν, κατόπιν της δημόσιας και έμπρακτης συγγνώμης, την οποία ζήτησε ο κ. Γιώργος Λιάγκας, για τα όσα ατυχή είχε ισχυριστεί για την κυρία Αθηναΐδα Νέγκα στη ραδιοφωνική του εκπομπή, κι αφετέρου δε, λόγω της ικανοποιήσεως από τον κ. Λιάγκα του αιτήματος της κυρίας Νέγκα να καταθέσει αντί χρηματικής αποζημιώσεως το ποσό των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό με την επωνυμία «Κιβωτός του Κόσμου», λάβαμε την εντολή από την κυρία Νέγκα να αποσύρουμε τη μήνυση που είχαμε υποβάλει σε βάρος του κυρίου Λιάγκα.

Το δικηγορικό μας γραφείο είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο, διότι συνετέλεσε στην εξωδικαστική επίλυση του δημιουργηθέντος ζητήματος και στην αποκατάσταση των σχέσεων των δυο κορυφαίων δημοσιογράφων».