Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα οι Διάσημοι κέρδισαν το αγώνισμα της ασυλίας. Μετά από μία περίοδο συνεχόμενων ηττών οι Διάσημοι κατάφεραν να ξεπεράσουν τους Μαχητές σε μία αρκετά δύσκολη πίστα και υπό καταρρακτώδη βροχή.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση από την πλευρά των Μαχητών θα είναι η Ελισαβετ Αϊνατζιόγλου, ο Ορέστης Τσαγκ, ο Πάνος Αργιαννίδης και η Σάρα Εσκενάζη.

Οι τόνοι ανέβηκαν στο βραδινό συμβούλιο πριν την διαδικασία της ψηφοφορίας μεταξύ του Ορέστη και της Ελισάβετ καθώς εκείνος και ο Κωνσταντίνος ανέφεραν για άλλη μία φορά πως η Ελισάβετ κάνει τα λιγότερα πράγματα στην παραλία και εν γένει προσφέρει τα λιγότερα στην ομάδα των Μαχητών. Σε αυτό αντέδρασε η Ελισάβετ ρωτώντας επίμονα «τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω περισσότερο;».

Ωστόσο οι Μαχητές έκρυβαν μία έκπληξη μετά την ανακοίνωση των 2 πρώτων ονομάτων, καθώς όπως ανέφερε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (ο οποίος είχε κερδίσει τον αγώνα της ατομικής ασυλίας), συνεννοήθηκαν έτσι ώστε να βγουν τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το παιχνίδι, για πρώτη φορά.

Μετά από ένα σερί 7-0 ηττών στα αγωνίσματα του Survivor, οι Διάσημοι επανήλθαν ξανά στις νίκες και μάλιστα κατέκτησαν ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, την ασυλία.

Από την πλευρά των νικητών ο Γιώργος Αγγελόπουλος αφού βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα τις τελευταίες μέρες δήλωσε πως «δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για αυτά που είπε η Σόφη καθώς δεν είναι εδώ τώρα. Το μόνο που ξέρω εγώ είναι πως στο τέλος κερδίζει πάντα η αλήθεια και όχι το ψέμα».