Το μεσημέρι της Τρίτης κηδεύτηκε ο Θόδωρος Νικολαΐδης, εκδότης και ιδρυτής του «Φωτός των Σπορ» στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Ο Θόδωρος Νικολαΐδης απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών και η κηδεία του έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στον Ναό των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Παρούσα σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού, ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, όπως και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης αλλά και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Στο νεκροταφείο βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός οι κ.κ. Βρέντζος, Θεοδωρίδης και Δουρέκας και επίσης παρέστη και ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Στην τελετή βρέθηκαν εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας και ενώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού ήταν ο Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης. Εκεί ήταν και οι Τάκης Λεμονής και Παναγιώτης Γιαννάκης. Στεφάνια έστειλαν εκτός από τις ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, η οικογένεια των Αγγελόπουλων, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Θοδωρής Θεοδωρίδης, η οικογένεια Καραμανλή, η οικογένεια Γιαννακόπουλου και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Πολλά στεφάνια απεστάλησαν και από διάφορα ΜΜΕ και Ενώσεις του Τύπου. Σε νεκρώσιμη ακολουθία και στην κηδεία έδωσαν το παρών εκτός από την οικογένειά του, τους συγγενείς και πολλούς φίλους και πολλοί απλοί φίλοι του Ολυμπιακού.

kdlakttg3 kdlakttg9 kdlakttg1 kdlakttg2 kdlakttg4 kdlakttg5 kdlakttg6 kdlakttg7 kdlakttg8 kdlakttg10 kdlakttg11