Οι Διάσημοι του Survivor έχασαν το παιχνίδι ασυλίας, ωστόσο η Ευρυδίκη και ο Χρανιώτης κέρδισαν την ατομική ασυλία και υπέδειξαν τον υποψήφιο για αποχώρηση.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν πρώτος στην ψηφοφορία με 8 ψήφους, ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης ψήφισε τη Σόφη Πασχάλη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Θεωρώ ότι εδώ και 1,5 μήνα έχουμε διαμορφώσει απόψεις για τον χαρακτήρα του κάθε συμπαίκτη μέχρι και της αντίπαλης ομάδας, που τα παιδιά δεν τα ζούμε. Έτσι λοιπόν ο λόγος που θα δώσω την ψήφο μου στον παίκτη προς αποχώρηση είναι γιατί δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας και για να είμαι πιο συγκεκριμένη του μεγαλύτερου ποσοστού της ομάδας και είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στο προτελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένη για το γεγονός ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ήθελε να φάει το γεύμα που ετοίμασε η αθλητικογράφος για την ομάδα των διασήμων.

Όπως αποκάλυψε, ο λόγος που ο Αγγελόπουλος φάνηκε δύσκολος ήταν ότι δεν πέτυχε τα πιτάκια όπως τα ήθελε. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Ντάνος είναι ένα παιδί που «Θέλει να φαίνεται. Θέλει να θεωρεί τον εαυτό του αρχηγό. Θεωρώ τραβηγμένες από τα μαλλιά κάποιες αντιδράσεις του».