Ένταση υπήρξε στο Survivor και συγκεκριμένα στην παραλία των διάσημων. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε έξαλλος με τον Στέλιο Χανταμπάκη και η διαφωνία ήταν, αρχικά το φαγητό, και εν συνεχεία η ειρωνεία και η προσβολή του γνωστού μοντέλου και παρουσιαστή, όπως είπε ο Αγγελόπουλος.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, η σύγκρουση μεταξύ του Αγγελόπουλου με τον Χανταμπάκη δεν άργησε να έρθει και ο λόγος δεν ήταν άλλος από τα τα αποθέματα φαγητού και την ψηφοφορία που έγινε για το αν θα έτρωγαν ή όχι πριν το αγώνισμα για την ασυλία.

Κουβέντα στην κουβέντα, ο Χανταμπάκης ειρωνεύτηκε τον Αγγελόπουλο για την… προσευχή και την ηρεμία που ζητάει όταν τρώει, ο τελευταίος μετά το φαγητό ζήτησε εξηγήσεις και δεν δίστασε να τον αποκαλέσει διπτόσωπο και ψεύτη!

Ο Χανταμπάκης γέλασε ειρωνικά, έβαλε την μπλούζα του στα μάτια του, κίνηση που εκνεύρισε τον Αγγελόπουλο που… όρμηξε να του την βγάλει. Με την παρέμβαση του Χούτου και της Βαλαβάνη, οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν, αλλά το επεισόδιο είχε συνέχεια με την ομάδα σύσσωμη να συμμετέχει στο πρόβλημα και να προσπαθεί να βρει λύσεις, πριν από τη δοκιμασία.

«Ντάνο, έλα, σταματήσαμε. Έλα, σταματήσαμε, συγγνώμη. Έλα και θα κάνω και το σταυρό μου. Θα φάμε όλοι μαζί και θα κάνουμε και προσευχή», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε έξαλλος, ζητώντας του λίγο αργότερα το λόγο.

«Για μένα η προσευχή είναι σημαντική. Μην την κοροϊδέψεις ξανά την προσευχή μου. Είσαι κωλοτούμπας και διπρόσωπος», είπε μεταξύ άλλων ο Αγγελόπουλος και τράβηξε τη μπλούζα του Χανταμπάκη από το πρόσωπο.