Νέος καβγάς ξέσπασε στην παραλία των μαχητών του Survivor και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος όχι μόνο δεν συγκράτησε τα νεύρα του αλλά έβρισε τον Πάνο Αργιανίδη χρησιμοποιώντας απίστευτους χαρακτηρισμούς.

Ο μισθοφόρος του Survivor, μετά την ψήφο που του έδωσε ο συμπαίκτης του στο συμβούλιο του νησιού, μιλάει για κλίκες και για σκοπιμότητα που έχει ο Πάνος στις ψήφους του.

Όλοι έκατσαν γύρω γύρω στην παραλία και οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν η μία μετά την άλλη. Απέναντι στον Πάνο βρέθηκαν και οι δίδυμες αδερφές, Ειρήνη και Ελισάβετ, καθώς όπως υποστήριξαν, άλλα τους έλεγε πριν την ψηφοφορία.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έφτασε στο αμήν και φανερά εκνευρισμένος του είπε: «Άντε ρε βλάκα, τράβα γ… Άντε γ… Άντε, μ…»!

Οι καβγάδες έχουν γίνει πλέον ρουτίνα…  Στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor στην ομάδα των διασήμων, υπήρξε ένταση ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Γιώργο Χρανιώτη. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας για την ασυλία σε μια στιγμή που η ομάδα των διασήμων είχε μείνει πίσω με κίνδυνο να χάσουν κι άλλον παίχτη.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θεωρούσε πως είχε καλύτερη τακτική από τον Γιώργο Χρανιώτη και ήθελε να ξαναπαίξει έτσι ώστε να προλάβουν την ομάδα των μαχητών. Ο Γιώργος Χρανιώτης εκνευρίστηκε και αποχώρησε.

Το επίμαχο σημείο είναι μετά το 12:10 του παρακάτω βίντεο: