Για όλα μίλησε η Μυρσίνη Λαμπράκη, σχολιάζοντας τον Άκη Πετρετζίκη και τη Βέφα Αλεξιάδου.

Μιλώντας στον ΑΡΤ 90,6FM και την εκπομπή «stΑΡΤ music» ανέφερε αρχικά ότι «Την εκπομπή “Μαγείρισσα άμεσης δράσης”, που κάνω τώρα την κυνηγούσα 5 χρόνια σε παραγωγούς και τηλεοπτικά κανάλια γιατί την πιστεύω».

«Αν σου πω ότι δε με αγχώνουν τα νούμερα της τηλεθέασης ψέματα θα σου πω» επεσήμανε.

Η ίδια αποκάλυψε ότι: «Είχα θέση στο Δημόσιο για 14 χρόνια με 2.500 ευρώμισθό το μήνα και είπα “γεια σας καταπιέζομαι δεν μπορώ άλλο”».

«Βρέθηκα να ασχολούμαι από την Νομική στη μαγειρική!» επεσήμανε.

Η ίδια σημείωσε: «Δεν έχω τελειώσει σχολή μαγειρικής και δεν ντρέπομαι να το πω, αλλά έχω πάρα πολύ καλή αίσθηση με το φαγητό» και πρόσθεσε: «Μπορώ να σου μαγειρέψω ολόκληρη την ελληνική κουζίνα. Ξέρω όλη την παραδοσιακή κουζίνα».

Σχολίασε τον Άκη Πετρετζίκη αναφέροντας: «Έχω κάνει συνταγές του Άκη Πετρετζίκη με μικρές διορθώσεις (γέλια). Έκανε βέβαια ένα φάουλ είπε προχθές ότι πρέπει να τηγανίζουμε με σπορέλαιο και όχι ελαιόλαδο και σχολιάστηκε πάρα πολύ. Διότι το ελαιόλαδο καίγεται πιο εύκολα από το σπορέλαιο. Αυτό είναι λάθος! Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο το ελαιόλαδο καίγεται πιο αργά και σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες από ότι τα σπορέλαια. Hellooo!».

«Η Βέφα Αλεξιάδου είναι ιστορία. Μπορεί να θεωρείτε ντεμοντέ, αλλά η γυναίκα έγραψε ιστορία»είπε μεταξύ άλλων.