Για το άρθρο του στα «Νέα» που προξένησε ποικίλες αντιδράσεις όσον αφορά το μέλλον του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, μίλησε απόψε στον ΣΚΑΙ ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος.

«Η αγωνία μου είναι ότι ο ΔΟΛ πρέπει να βρει ένα τρόπο να διασωθεί. Αυτό υπερβαίνει και τα κόμματα και τα χρώματα» τόνισε ο αρθρογράφος. Συνεχίζοντας ανέφερε «το ίδιο είπε και ο Αλέξης Τσίπρας, ο τρόπος ωστόσο που επιχείρησε να “θέσει πόδι” στο ΔΟΛ ξεπερνά τα όρια και αγγίζει τον εκβιασμό».

«Ο άνθρωπος που ηγείτο του ΔΟΛ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και εκμεταλλεύτηκαν αυτά τα προβλήματα για να αποκτήσουν έρεισμα στον οργανισμό», είπε με νόημα ο κ. Παπαχρήστος. «Δεν αμφισβητεί κανείς την δημοσιογραφική ιδιότητα του Βασίλη Μουλόπουλου, άλλωστε είχα πει και μία κουβέντα όταν ήταν να πρωτοέρθει στον ΔΟΛ. Τώρα όμως μπορούμε να πούμε πως αυτό που πάει να γίνει είναι καθαρή περίπτωση αδιαφάνειας», σχολίασε για την εμπλοκή Μουλόπουλου στα εσωτερικά του οργανισμού

Όπως δήλωσε κλείνοντας «τη Δευτέρα οι τράπεζες θα τοποθετήσουν την εταιρεία Grand Thornton στον ΔΟΛ προκειμένου να ξεκινήσουν την αποτίμηση της περιουσίας του Οργανισμού. Οι τράπεζες θα δημιουργήσουν ένα διοικητικό συμβούλιο που θα ελέγχει τον ΔΟΛ και δεν μπορώ να καταλάβω πως θα προσφέρει σε μία τέτοια κατάσταση που δημιουργείται ο κ. Μουλόπουλος».