Η μεταγραφή του πρώην βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και προέδρου, μέχρι χθες, της κομματικής εφημερίδας «Αυγή» στο ΔΟΛ έχει προκαλέσει πολλά σχόλια από την αντιπολίτευση που κατηγορεί την κυβέρνηση ότι θέλει να ελέγξει το Συγκρότημα.

Ο Βασίλης Μουλόπουλος, που βρίσκεται αναγκαστικά στο επίκεντρο, απάντησε μέσω του Alpha 98.9 στις επικρίσεις που δέχεται λέγοντας: «Ο ρόλος ενός δημοσιογράφου είναι να κάνει κριτική σε οποιαδήποτε εξουσία. Άρα και της κυβέρνησης. Ήτανε κατ’ εξοχήν οι εφημερίδες της λεγόμενης δημοκρατικής παράταξης. Εκεί θα παραμείνουμε. Το τρολάρισμα πάει σύννεφο. Δεν πρόκειται το συγκρότημα και οι εφημερίδες να είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως είπε: «Όταν ο κ. Καψής πήγε στο ΣΚΑΪ, ανησύχησε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ; Μήπως θεωρούνε τσιφλίκια τους όλα αυτά;»

«Εγώ έχω μία διαφορετική ηθική που διαφέρει απ’ τους άλλους», ανέφερε και πρόσθεσε: «Στη δύσκολη κατάσταση που φεύγουνε πολλοί, εγώ πηγαίνω. Μου θυμίζει τα ποντίκια που εγκαταλείπουνε το πλοίο».

«Ο κ. Μιχελάκης ήταν πετυχημένος στον Ant1 και ήταν και υπουργός Τύπου. Δεν έγινε καμία φασαρία. Καλώς δεν έγινε», σημείωσε.

Για τα σχέδια του για τον ΔΟΛ και τη διάσωση είπε: «Οι λύσεις είναι και επαφές με πολιτικές δυνάμεις και μία διοίκηση. Δουλειές που έκανα παλιότερα. Εάν θέλανε βοήθεια εγώ θα την έδινα. Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ. Είναι για οποιοδήποτε άλλο ΜΜΕ. Στον οργανισμό (ΔΟΛ) είχα 35 συναπτά έτη. Δεν έχω κανένα παράπονο από συναδέλφους ούτε από τον Στ. Ψυχάρη».