Ό,τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών καλό θα ήταν να μένει εκεί. Off camera. Αλλιώς τα αποτελέσματα θα είναι εξόχως άβολα, όπως στην περίπτωση του αυστραλιανού Channel 9.

Η κεντρική παρουσιάστρια δεν άντεξε το γεγονός πως εκείνη, η ρεπόρτερ και μια ψυχολόγος, καλεσμένη του δελτίου, έλαβαν τις θέσεις τους στο στούντιο, φορώντας και οι τρεις λευκά φορέματα.

Η Άμπερ Σέρλοκ μίλησε σε πολύ αυστηρό τόνο στη νεαρή ρεπόρτερ, επειδή φορούσε ίδιο χρώμα φόρεμα με εκείνη, απαιτώντας να πάει αμέσως να αλλάξει προτού βγουν on air.

Η Σέρλοκ, ανέφερε συνεχώς στη Τζούλι Σνουκ πως της ζήτησε να αλλάξει ρούχα δύο ώρες νωρίτερα, και έγινε έξαλλη με το θράσος της νεαρής να την αγνοήσει.

3C11486700000578-4112042-image-a-19_1484202841290

Εμφανώς πειραγμένη, η ρεπόρτερ προσφέρθηκε να εγκαταλείψει τελείως το στούντιο και να επιστρέψει στη δουλειά της, ωστόσο η παρουσιάστρια συνέχισε να την κατσαδιάζει, φέρνοντας ταυτόχρονα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση την καλεσμένη της εκπομπής.

Όταν το δελτίο ξεκίνησε όλα όσα είχαν προηγηθεί μπήκαν στην άκρη και οι δύο γυναίκες ήταν χαμογελαστές και επαγγελματίες.