Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται μέλη της οικογένειας στην πολιτική αντιπαράθεση, υπογράμμισε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σε παρέμβαση του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά Fm».

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «προφανώς, ως εικόνα το να συλλαμβάνονται δυο δημοσιογράφοι, εμένα μου δημιουργεί ένα μεγάλο συναίσθημα απόστασης, θα μπορούσα να πω και αποστροφής». «Δεν θα ήθελα να το παίξω, ούτε συνήγορος, ούτε κατήγορος του κ. Καμμένου», πρόσθεσε, για να τονίσει ότι «το ζήτημα πρέπει να τοποθετηθεί στην πραγματική του διάσταση».

Επισήμανε ότι «ο ίδιος έκανε κάποιες δηλώσεις το πρωί σε μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο και είπε ότι υπήρξαν αναφορές στην οικογένειά του και ήθελε να προστατεύσει τα παιδιά του», για να υπογραμμίσει: «Θέλω να σας πω ότι η εμπλοκή συγγενικών ατόμων, συζύγων, παιδιών, στην πολιτική αντιπαράθεση είναι κάτι που τουλάχιστον εμένα με υπερβαίνει. Δηλαδή, μπορεί όποιος θέλει να κάνει όσο θέλει σκληρή κριτική στον οποιονδήποτε, αλλά είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται μέλη της οικογένειας. Πρέπει να τηρούνται κάποιες διαδικασίες στον δημόσιο χώρο γενικώς».