Έντονα εκνευρισμένος εμφανίστηκε σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης στο «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν έντονα εκνευρισμένος από νωρίς το πρωί με τον Άρη Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ και για όσα ειπώθηκαν για την υπόθεση με τον Αρτέμη Σώρρα και τα περιβόητα 600 δισ. δολάρια που υποτίθεται ότι θα σώσουν την Ελλάδα.

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα όταν ο Άρης Πορτοσάλτε ήταν στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την υπόθεση Σώρρα.

«Όταν μια πολιτεία επιτρέπει επί σειρά ετών με τη συνδρομή των ΜΜΕ και διακεκριμένων δημοσιογράφων να εξαπλώνονται μυθεύματα τύπου Σώρρα και να γιγαντώνονται, έχει σοβαρό πρόβλημα», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε. Συνέχισε ότι βουλευτής της δεξιάς παρατάξεως πήρε αγκαλιά τον κ. Σώρρα και τον πήγε μέσα στο κοινοβούλιο…

«Επί σειρά πολλών εκπομπών ο Γιώργος Παπαδάκης εργάστηκε για να διαδώσει τις ιδέες του Σώρρα πράγματι ένα κομμάτι επηρεάζεται» είπε προκαλώντας τη σημερινή έκρηξη του Γιώργου Παπαδάκη. Σημειώνεται ότι υποτίθεται ότι τα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα υπάρχουν σε σεντούκια σε τράπεζα της Ανατολής και είναι 600 δισ. δολάρια.

Ο Γιώργος Παπαδάκης με την έναρξη της εκπομπής απάντησε στον Άρη Πορτοσάλτε. Είπε ότι ο ίδιος δεν έχει επιτεθεί μέσα από την εκπομπή του σε συναδέλφους και μάλιστα είπε ότι θα τηλεφωνήσει στον Άρη Πορτοσάλτε. «Στο τηλέφωνο θα σου πω πράγματα που δεν λέγονται στην τηλεόραση», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Όπως ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε τον κατηγορεί ότι διαφήμιζε τον Σώρρα, κάτι που κατά τον ίδιο δεν ισχύει. Μάλιστα είπε ότι ισχύει το αντίθετο, καθώς μετά από τις δικές του εκπομπές ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση και για το αν υπάρχουν αυτά τα λεφτά και μάλιστα ότι τότε εκδόθηκε ανακοίνωση, από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ότι οι αμερικανικές αρχές λένε ότι αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν.

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης είπε ότι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ, μετά τα όσα άκουσε από τον Άρη Πορτοσάλτε.

«Άκουσα χθες Άρη Πορτοσάλτε ότι έλεγες ότι εγώ διαφημίζω τον Σώρρα. Εγώ στην ανθρωποφαγία δε συμμετέχω Πορτοσάλτε. Να ρωτήσεις τον συνάδελφό σου που δουλεύετε στον ίδιο σταθμό, τι είχαμε πει τότε μαζί με τον Τάκη Χατζή εδώ. Αυτή εδώ είναι η μοναδική εκπομπή που είχε πει αν είναι απατεώνας να μπει μέσα. Άκουσα κάποιους υπαινιγμούς ότι εγώ έβγαινα και διαφήμιζα τον Σώρρα. Ενοχλούμαι με αυτή την ανθρωποφαγία. Υπάρχει ανταγωνισμός. Τα ψηλά βουνά έχουν το χιόνι, μπορεί κάτω να μην έχει. Τι να κάνουμε ρε Άρη; Δε φταίω εγώ Άρη μου.

Εμείς είχαμε κάνει σωστά τη δουλειά μας το 2013. Κάποιοι άλλοι περιμένουν τα δελτία τύπου για να εξυπηρετήσουν τις ιδεολογικές τους προτιμήσεις. Γι’ αυτό να είναι προσεκτικοί όταν μιλάνε για μας και τους συντελεστές αυτής της εκπομπής. Και το λέμε σε πολύ αυστηρό τόνο! Εγώ δεν έχω καταφερθεί εναντίον κανενός συναδέλφου από άλλο κανάλι. Άκουσα χθες το βράδυ τον Άρη Πορτοσάλτε να αναφέρεται σε μένα. Με ροδόνερο το στόμα σου άλλη φορά όταν μιλήσεις για μένα Άρη», είπε μεταξύ άλλων.