Η Χρυσούλα Διαβάτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Έτοιμο το Πρωινό» και δεν κατάφερε να κρύψει τα νεύρα της όταν δέχτηκε ερωτήσεις σχετικές με τους τραγουδιστές που ασχολούνται με τον χώρο της υποκριτικής. «Άντε πάλι με αυτό το θέμα. Καταλάβατε τώρα γιατί δεν πάω σε εκπομπές γιατί όλοι το γυρίζουνε και μου βάζουν στο στόμα μου λόγια τα οποία δεν έχω πει ποτέ», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, συνεργάτιδα της εκπομπής του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου της ζήτησε να σχολιάσει την επιλογή του Σάκη Ρουβά να ασχοληθεί με την υποκριτική. «Μπορείτε να μην αναφέρεστε σε αυτά τα πράγματα; Να πούμε άλλα πράγματα; Γιατί δεν θα ερχόμουν αν ήξερα ότι υπήρχε μια κυρία εδώ που θα…»

«Γιατί; Είμαι πολύ ευγενική!», της είπε η δημοσιογράφος. «Κι εγώ ευγενική είμαι. Δεν σας έδειρα!», της απάντησε η Χρυσούλα Διαβάτη

Ο Κρατερός Κατσούλης προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους, ρωτώντας την ηθοποιό αν κατά τη γνώμη της θα έπρεπε να υπάρχει άδεια του ηθοποιού. «Η αστυνομία του θεάτρου», σχολίασε η δημοσιογράφος, κάνοντας έξαλλη την Χρυσούλα Διαβάτη. «Γιατί το κάνετε τόσο φτηνό; Αν ήξερα δεν θα ερχόμουν ειλικρινά. Μπορώ να μην εκνευρίζομαι;», είπε η ηθοποιός.