Ένα περιστατικό που δείχνει μια μικρή αλλαγή μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ περιέγραψε σήμερα το πρωί στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η ανταποκρίτρια του καναλιού στην Αμερική.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Κατερίνα Σώκου, όταν επέστρεφε χθες από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσινγκτον με λεωφορείο της γραμμής, ένας κύριος την ώρα του ταξιδιού μιλούσε στο κινητό του και μάλιστα χαμηλόφωνα. Όμως αυτό ενόχλησε μια κυρία συνταξιδιώτη η οποία του έκανε παρατήρηση, ζητώντας του να κλείσει το τηλέφωνο και να μη μιλάει στο κινητό.

Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκε κ. Σώκου επειδή είχε άγχος γιατί θα την καλούσαν για να βγει στην εκπομπή, απευθύνθηκε στη γυναίκα και της είπε ότι ο άνθρωπος δεν έκανε τίποτα κακό και ότι δεν απαγορεύεται να μιλάς στο κινητό ενώ ταξιδεύεις και μάλιστα χαμηλόφωνα.

Η συγκεκριμένα κυρία δεν απάντησε αλλά περίμενε την δημοσιογράφο να κατέβει από το λεωφορείο και τότε της είπε: «Δεν είχες κανένα δικαίωμα να μιλήσεις και να παρέμβεις σε αυτό. Τώρα που βγάλαμε όμως τον Τραμπ σε εσένα και τους ομοίους σου θα σας μάθουμε τρόπους!».