Μετά τους εκπροσώπους του Αντέννα, του Star και της Βλαδίμηρος Καλογρίτσας ΑΕ στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης μπήκε πριν λίγο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, που διεκδικεί με την Alter Ego μία από τις τέσσερις πολυπόθητες τηλεοπτικές άδειες.

Ο κ. Μαρινάκης μπήκε στο χώρο συνοδευόμενος από την ασφάλειά του, παρέδωσε το κινητό του στην είσοδο όπως προβλέπει η διαδικασία και ακολούθως η φρουρά του αποχώρησε. marinakis1 marinakis2 marinakis3 marinakis4Στη συνέχεια μπήκαν στο κτήριο οι εκπρόσωποι του ΣΚΑΙ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας οι συμμετέχοντες θα παραμείνουν σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, τα οποία θα έχουν και ράντζα για τους συμμετέχοντες αφού η διαδικασία εκτιμάται ότι θα διαρκέσει μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και δεν θα επιτρέπεται η έξοδός τους παρά μόνο με συνοδεία. Επίσης, δεν θα τους επιτραπεί η χρήση προσωπικών υπολογιστών ή ασύρματων συσκευών. Στην αίθουσα των υποψηφίων θα βρίσκεται μόνο ο υπολογιστής με το ηλεκτρονικό σύστημα της δημοπρασίας και τα έντυπα για τις προσφορές και τις ενστάσεις.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος