Η διαγωνιστική διαδικασία για τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών συνεχίζεται κανονικά, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης. «Σήμερα Πέμπτη, στις 11.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας η παρουσίαση του πληροφοριακού συστήματος υποβολής προσφορών σε όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό», τονίζεται σε ανακοίνωσή της.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη προσομοίωση της δημοπρασίας που θα γίνει την επόμενη Τρίτη, αν και υπήρξαν αναφορές περί αναβολής της προσομοίωσης για τεχνικούς λόγους.

Σύμφωνα με δήλωση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου στο ΑΠΕ, σήμερα στη ΓΓΕΕ θα γίνει ενημέρωση και παρουσίαση του πληροφοριακού συστήματος υποβολής προσφορών σε όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

«Φτάνουμε πια στην τελική φάση μιας πρωτοποριακής διαδικασίας που ξεκίνησε με την ψήφιση του ν. 4339. Ολόκληρος ο σχεδιασμός της έγινε με την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή ώστε να σέβεται το Σύνταγμα και τους νόμους. Αυτό που περιμένουμε από τους συμμετέχοντες είναι να προσέλθουν καλή τη πίστη και να φροντίσουν ν’ αξιοποιήσουν τον χρόνο της ενημέρωσής τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», αναφέρει ο γενικός γραμματέας.