Έξαλλος έγινε ο δισεκατομμυριούχος Sir Philip Green, ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων με είδη για το σπίτι BHS, στην προσπάθεια του δημοσιογράφου του Sky News να του πάρει συνέντευξη μετά την πτώχευση της εταιρείας του και την πώλησή της για μία λίρα σε άλλον επιχειρηματία.

Ο Green κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά και όταν η κάμερα του Sky News τον εντόπισε στο λιμάνι της Ιθάκης με το πολυτελές γιοτ Lionheart και ο δημοσιογράφος προσπάθησε να του κάνει ερωτήσεις για τις αποζημιώσεις των εργαζομένων της εταιρείας εκείνος νευρίασε πολύ. «Φύγετε, φύγετε» έλεγε θυμωμένος, κρατώντας απειλητικά ένα μπουκάλι νερό. Στη συνέχεια επιτέθηκε στον κάμερα μαν φωνάζοντας «αυτό το γαμη… (κάμερα) θα καταλήξει στη θάλασσα»!.

Περίπου 11.000 άνθρωποι έμειναν άνεργοι μετά το λουκέτο στην εταιρεία, ενώ 22.000 ακόμη κινδυνεύουν να χάσουν το συνταξιοδοτικό τους πρόγραμμα. Ωστόσο ο επιχειρηματίας δεν φαίνεται να νοιάζεται και πολύ και συνεχίζει ακάθεκτος τις διακοπές του.

Στο Lionheart υπάρχουν 40 άτομα προσωπικό, περιλαμβανομένων ενός σεφ και ενός ατόμου που βγάζει βόλτες τους σκύλους της οικογένειας.

LIONHEARTSKY NEWS