Σε κείμενο που ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook η δημοσιογράφος του Mega καταθέτει τη δική της αλήθεια για το Μεγάλο Κανάλι, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για κάποιους, που σήμερα δε φωνάζουν για να μείνει ανοιχτό το Mega, όταν όλοι ήταν μαζί κατά του «μαύρου» στην ΕΡΤ.

Yπογραμμίζει ότι το Mega πρέπει να τιμωρηθεί, διότι δεν ήταν καλό παιδί και είχε άποψη που -αν ήθελες- την άκουγες. Καταλήγει με τη φράση «φεύγω διακοπές με άδειες τσέπες, αλλά με γεμάτη ψυχή για τα χρόνια που εργάστηκα σε ένα υποδειγματικό Μέσο Ενημέρωσης, στο κομμάτι που μου αναλογούσε -στο ρεπορτάζ στο δρόμο»…

«Οταν έπεσε μαύρο στην ΕΡΤ, με την αιτιολογία οτι χρεώνει το ελληνικό δημόσιο και με πολλά αμαρτήματα στην πλάτη της, βρεθήκαμε να διαδηλώνουμε για να μείνει ανοιχτή και πολύ καλά κάναμε» ανέφερε.

Σήμερα, οι ίδιοι άνθρωποι που φωνάζαμε για την ανοιχτή ΕΡΤ,  δεν είμαστε πια μαζί για το ανοιχτό Μega. Kουνανε επιδεικτικά το δάχτυλο κάποιοι λίγοι από αυτούς ευτυχώς, για την εργοδοσία του Μega και τα υποτιθέμενα χρέη της και την προπαγάνδα στις ειδήσεις. Η ίδια προπαγάνδα στα κυβερνητικά Μέσα σήμερα βαφτίζεται γραμμή…

Όμως, πρέπει να τιμωρηθεί και να πάει στο καλό το μεγαλύτερο ιδιωτικό κανάλι της χωράς, γιατί δεν ήταν καλό παιδί και είχε και άποψη που αν ήθελες την άκουγες. Αν όχι, το έκλεινες και δεν σου ερχόταν κι ο λογαριασμός στο ρεύμα».