«Ο διαγωνισμός για τις άδειες γίνεται για να κλείσει το Mega», τόνισε ο γενικός διευθυντής ειδήσεων του Mega Μανώλης Καψής.

«Εμείς πάμε πάντα με το σταυρό. Είναι σκοτεινός ο ρόλος των τραπεζών ανέφερε σε παρέμβασή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

«Μπλοκάραν τους λογαριασμούς χωρίς να χρωστάει το Mega. Γιατί κοκκινίζουν τα δάνεια οι τράπεζες;» ανέφερε και είπε ότι: «Το δάνειο δεν εξυπηρετείται γιατί έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς. Το Mega δεν όφειλε ούτε ένα ευρώ. Είναι 88 εκατ. ευρώ το δάνειο του Mega. Στη διάρκεια της κρίσης το κανάλι αποπλήρωσε το 10% του κεφαλαίου του δανείου του. Στους μπλοκαρισμένους λογαριασμούς υπάρχουν 25 εκατ. ευρώ ζεστό χρήμα. Έχουμε ένα ακίνητο 5 εκατ. ευρώ. 118 εκατ. ευρώ είναι η ταινιοθήκη του Mega. Ποιος φοβάται να χάσει τα λεφτά του; Μήπως είναι πρόσχημα; Οι τραπεζίτες φοβούνται».

Ο ίδιος είπε ότι το κανάλι «δεν χρωστάει φράγκο σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία» και άφησε υπονοούμενα για τις τράπεζες. Μάλιστα είπε ότι κάθε μήνα τα έσοδα του Mega είναι από 3 έως 5 εκατ. ευρώ.