Με αισιοδοξία και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα θα παραταχθεί απόψε ο ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα κόντρα στην Τότεναμ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Europa League θέλει απόψε και η ΑΕΚ, η οποία κοντράρεται με την Άντερλεχτ (22:05, ΑΝΤ1) στις Βρυξέλλες, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Εναλλακτικά, το τηλεοπτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει την ταινία «Απλώς δε σε γουστάρει» (He’s just not that into you)» στο Star.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ΠΑΟΚ-ΤΟΤΕΝΑΜ
20:00, ΑΝΤ1

ΑΕΚ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
22:05,ΑΝΤ1

ΑΠΛΩΣ ΔΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ (He’s just not that into you)
22:00, Star

Βασισμένο στο δημοφιλές bestseller των σεναριογράφων του «Sex and the City» Γκρεγκ Μπέρεντ και Λιζ Τουτσίλο, η ταινία αναλύει τις ερωτικές σχέσεις των σύγχρονων 20άρηδων και 30άρηδων.

Από το πρώτο, αθώο, αμήχανο ραντεβού μέχρι τις δυσκολίες και τις ευθύνες του έγγαμου βίου, αναζητούν τρόπους για να ερμηνεύσουν τις αντιδράσεις του αντίθετου φύλου… ελπίζοντας να αποτελέσουν την εξαίρεση στον κανόνα.

Πόσο εύκολο είναι να εξηγήσεις τις αντιδράσεις και τα μπερδεμένα μηνύματα του άλλου;  Μήπως τελικά η απάντηση είναι πολύ απλή;

Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο υπάλληλος μιας τηλεφωνικής γραμμής παροχής συμβουλών θα ερωτευθεί μια κοπέλα που ζητάει τη βοήθειά του επειδή… αδυνατεί να καταλάβει τους άνδρες…

Σκηνοθεσία: Ken Kwapis
Παίζουν: Ben Affleck, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Kevin Connelly, Bradley Cooper, Drew Barrymore, Ginnifer Goodwin, Scarlett Johansson και Justin Long