Δυσκολεύουν τα πράγματα και εντείνεται η αγωνία για τους υποψήφιους του «The X Factor» οι οποίοι σήμερα στις 21:15 θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους και να προκριθούν στο πρώτο chair challenge λίγο πριν τα live.

Σήμερα ο Γιώργος Θεοφάνους θα πρέπει να διαλέξει 4 από τα 10 άτομα της ομάδας του τα οποία θα καθίσουν στις τέσσερις καρέκλες που θα υπάρχουν πάνω στη σκηνή. Ένας ένας από τους διαγωνιζόμενους θα ανεβαίνει στη σκηνή και θα ερμηνεύει το τραγούδι του και τον τελικό λόγο θα έχει ο επικεφαλής της ομάδας (Γ. Θεοφάνους σήμερα), αφού πρώτα κάνουν την κριτική τους οι Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Όταν τα πράγματα δυσκολέψουν και ο κ. Θεοφάνους δεν μπορεί να αποφασίσει ποιον παίκτη θα διαλέξει θα μπορεί να πάρει την πολύτιμη βοήθεια και συμβουλή του Γιώργου Λεβέντη, Head of International Productions SYCO, που εκπροσωπεί συχνά την Ελλάδα σε Ευρώπη και Αμερική.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο προτού τραγουδήσουν όλοι οι υποψήφιοι καθώς τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, ακόμα και γι’ αυτούς που έχουν κερδίσει μια καρέκλα, αφού μπορεί να χρειαστεί να την εγκαταλείψουν για να κάτσει κάποιος άλλος.

Τα επόμενα επεισόδια του chair challenge θα προβληθούν τη Δευτέρα 9 Μαΐου, την Παρασκευή 13 Μαΐου και τη Δευτέρα 16 Μαΐου και μετά θα ξεκινήσουν τα live με τον Σάκη Ρουβά στις 20 Μαΐου.