Δύο μήνες μετά το κόψιμο της εκπομπής «Spata Live» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για το πώς ένιωσε όταν του ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχισθεί η συγκεκριμένη εκπομπή. Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφερε:

«Η εκπομπή μπορεί να μην είχε τα απαιτούμενα νούμερα, αλλά είχε μια ανοδική πορεία. Ήμασταν άπειροι, όπως και οι άνθρωποι που επιλέξαμε να είναι κοντά μας, το οποίο ήταν ωραίο γιατί πίστευα ότι θα αναδειχθούν οι ρόλοι. Πίστευα και στη συνεργασία μου με την Μαίρη και στα παιδιά» δήλωσε ο παρουσιαστής.

«Ένιωσα ότι ήταν άδικο γιατί είχε ανοδική πορεία. Μέσα σε τέσσερις μήνες, από το 10, φτάσαμε στο 14, πιάσαμε και το 18, πέσαμε και στο 12. Τώρα που έχει τελειώσει θα μιλήσω για τα νούμερα, για τα οποία δεν μ’ αρέσει να μιλάω κατά την διάρκεια μιας προσπάθειας. Έπεφτε η αλήθεια είναι, είμασταν μια τρυπίτσα στα νούμερα. Αν ήταν οι συνθήκες και οι εποχές διαφορετικές, αυτή η εκπομπή άξιζε μια ευκαιρία. Ήταν δίκαιο από πλευράς καναλιού, αλλά άδικο σαν κατάσταση» πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Για το πώς ένιωσε τις πρώτες ημέρες μετά το κόψιμο της εκπομπής είπε:

«Έφαγα φρίκη! Από τις πανελλήνιες είχα να το πάθω αυτό. Έτρεμαν τα χέρια μου! Εκείνη την εβδομάδα τα έβαλα όλα κάτω και είπα ότι μπορεί να μην είμαστε όλοι για την τηλεόραση. Αλλά αυτή την εβδομάδα αποφάσισα να συνεχίσω, να προσπαθήσω».