Μια ακόμα εκδοχή του Utopian Land, με το οποίο οι Argo θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision, ανέβηκε στο youtube.

Στο νέο βίντεο κλιπ φαίνονται και οι τραγουδιστές.

Ήδη την πρώτη πρόβα του «Utopian Land», η οποία διήρκεσε περίπου 40 λεπτά  έκανε το ελληνικό συγκρότημα Argo τα μέλη του οποίου από το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα βρίσκονται στην Στοκχόλμη, όπου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός της Eurovision.

Ο πρώτος ημιτελικός, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου, όπου θα διαγωνισθεί και η Ελλάδα. Τα προγνωστικά επιμένουν ότι οι Argo και το Utopian Land δύσκολα θα προκριθούν στον τελικό, ενώ, αν περάσουν στην μεγάλη βραδιά, θα καταταγούν μεταξύ των δέκα τελευταίων.

«Δεν έχει ξανασυμβεί να μην φαίνονται οι τραγουδιστές στο βιντεοκλίπ – το θέλαμε εμείς για να δημιουργηθεί μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα- όπως δεν έχει ξανασυμβεί να μην υπάρχει promo tour. Κρίνουν με βάση αυτά τα δεδομένα», δήλωσε προ ημερών στο «Έθνος TV», ο λυράρης Κώστας Τοπούζης, σχολιάζοντας τα προγνωστικά και συνεχίζει: «ας δουν την απόδοσή μας πάνω τη σκηνή. Θα διαψευσθούν τα στοιχήματα! Η εμφάνισή μας στη σκηνή θα είναι η απάντηση».