Η τρίτη σεζόν του «Your Face Sounds Familiar» είναι γεγονός και από την πρεμιέρα του show δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Με τη Μαρία Μπεκατώρου στο ρόλο της παρουσιάστριας, τη φετινή κριτική επιτροπή αποτελούν ο Σταμάτης Φασουλής, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Νίκος Μουτσινάς και η απαστράπτουσα Κατερίνα Παπουτσάκη.

Πριν ακόμα η Μαρία Μπεκατώρου την παρουσιάσει ως μέλος της κριτικής επιτροπής η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε αισθητή την παρουσία της με το γέλιο της και την καλή της διάθεση. Με μια κατάλευκη στενή τουαλέτα με αβυσσαλέο ντεκολτέ κέρδισε τα βλέμματα όλων και είναι ακόμα η αρχή…

1263_KATERINA_PAPOYTSAKI_342016

Ο Γιώργος Λιάγκας από την εκπομπή του Το Πρωϊνό άσκησε πάντως κριτική: «Θεωρώ ότι ήταν ατυχής η επιλογή των τραγουδιών. Δηλαδή, αν κάνεις τον Νταλάρα βάλε ένα γνωστό τραγούδι του Νταλάρα. Το τραγούδι της Στυλιανοπούλου δεν το είχε ακούσει κανείς. Για μένα είναι λάθος της παραγωγής η επιλογή των τραγουδιών».

«Θα σας πω ποιοι δεν θα πάνε καλά. Η Ζοζεφίν δεν ήταν καλή, ήταν σαν να είναι slow motion! Ήταν χάλια! Ο Μεταξάς που έκανε τον Νταλάρα πέρασε και δεν ακούμπησε. Δηλαδή, η Άννα Νταλάρα δεν θα τον γνώριζε και δεν θα του έκανε παρατήρηση. Μου άρεσαν και θα ξεχωρίσουν ο Βαλάντης, η Μαγγίρα, ο Μπέκε και ο Κρητικός. Ο Γαρδέλης δεν με έπεισε πολύ».

«Από την επιτροπή ο καλύτερος είναι ο Μουτσινάς. Ο Φασουλής μιλούσε περισσότερο από ότι έπρεπε. Στο πρόσωπο την Παπουτσάκη δεν την κοίταξα καθόλου, είχα το άγχος αν θα ανοίξει λίγο αυτό…».