Νέα υπόθεση διορισμού στο Δημόσιο από τον ΣΥΡΙΖΑ έφερε στο φως χθες, Κυριακή, η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Ο λόγος για τους διορισμούς της συζύγου και της θετής κόρης του διευθυντή του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστα Αρβανίτη, στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιου Πετρόπουλου και στο γραφείο του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, αντίστοιχα.

Πάντως, ο δημοσιογράφος δεν άφησε αναπάντητο το επίμαχο δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για «λάσπη και αθλιότητα», ενώ εξηγεί με ανάρτησή του στο Facebook ότι η σύζυγός του διέκοψε τη σύνταξή της για να πάει ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του κ. Πετρόπουλου, ενώ η κόρη της είχε εργαστεί στο υπουργείο Υποδομών για ένα δίμηνο.

Αναλυτικά η απάντηση του Κώστα Αρβανίτη:

«Ο Αναστασιάδης και η εφημερίδα του θεωρούν ότι με τη λάσπη μπορεί να σωθεί το σύστημα τους.

Με φωτογραφίες στα μανταλάκια και αστήρικτους τίτλους προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και μηχανικά αντανακλαστικά σε ένα μέρος της κοινής γνώμης.

Η σύζυγος μου Ζηνοβία είναι συνταξιούχος διέκοψε την σύνταξη της και με τα ίδια χρήματα πήγε μετακλητή για να βοηθήσει στο Υπουργείο Εργασίας, μετά από πρόταση του Τάσου Πετρόπουλου.

Δεν είναι πρόσληψη. Είναι επιλογή πολιτικής θέσης που δεν επιβαρύνει το κρατικό προϋπολογισμό.

Δεν φοράει μπούργκα και παίρνει μόνη τις αποφάσεις της.

Η κόρη της δεν βρίσκεται σε κανένα υπουργείο.

Ήταν για δύο μήνες για συγκεκριμένη δουλειά και έφυγε πριν ένα μήνα.

Που ακριβώς είναι οι διορισμοί και που ακριβώς είναι το ανήθικο κάτι για το οποίο ο Αναστασιάδης παλεύει χρόνια νομίζω ότι είναι απόλυτα φανερό.

Γι’ αυτούς που αναπαραγάγουν την αθλιότητα επισυνάπτω την φωτογραφία του εκδότη για να παίρνουν κουράγιο στον δύσκολο αγώνα τους».