Τον ΣΚΑΪ έβαλε στο στόχαστρο ο Δημήτρης Παπαδημούλης, για τον τρόπο με τον οποίο προβάλλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν καλεσμένος του Βασίλη Λυριτζή και του Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή Πρώτη Γραμμή, και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει ο ΣΚΑΪ τις κινητοποιήσεις, σε σχέση με το πώς παρουσίαζε τις κινητοποιήσεις οι οποίες στόχευαν την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδημούλη, εκτός από τον ΣΚΑΪ, το ίδιο… μοτίβο ακολουθούν και τα άλλα μεγάλα κανάλια.

Οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Παπαδημούλη προκάλεσαν  την έντονη αντίδραση των παρουσιαστών, Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, με τον τελευταίο να τονίζει με νόημα στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση Τσίπρα τα βάζει εσχάτως με τα κανάλια, λόγω της δύσκολης θέσης στην οποία έχει περιέλθει.

Ο κ. Παπαδημούλης κάλεσε το Δημήτρη Μαλέλη να παίξει βίντεο στις ειδήσεις πώς παρουσίαζε και πως παρουσιάζει σήμερα τις κινητοποιήσεις και τα μπλόκα.

«Κάνω την πρόταση αυτή και για τον ΑΝΤ1 για να μη νομίζετε ότι στοχοποιώ τον ΣΚΑΪ», είπε.

«Έχουμε κάποιους που παίζουν με την αναμπουμπούλα. Επειδή λίγο ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη να σας πω. Κανάλια που ούρλιαζαν υπογράψτε τη συμφωνία και ούρλιαζαν στις απεργίες ότι κλείνουν οι δρόμοι στις απεργίες, χθες πανηγύριζαν και με ψεύτικα στοιχεία, ότι έκλεισαν οι δρόμοι», είπε ο κ. Παπαδημούλης.