Ο Λάκης Λαζόπουλος, σε μια συνένευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town, μιλά για το περιστατικό με τον Άδωνι Γεωργιάδη, όταν θέλησε να μπει στο «Τσαντίρι» και δεν τον άφησε.

«Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Αλλά όπως οι άνθρωποι που έχουν γαλουχηθεί από τη Χούντα έχουν μάθει να μπουκάρουν παντού, όπως μπούκαραν τα τανκς στο Πολυτεχνείο ή με τον τρόπο που εισέβαλαν οι δεσμοφύλακες τότε στα κελιά και έλεγαν στον κρατούμενο «Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα να τα πούμε λιγάκι, έτσι;» και αυτός απαντούσε «Κανένα, χαρά μας, αστειεύεσαι;», κάπως έτσι συνέβη και με τον Άδωνι. Οι άνθρωποι αυτοί αυτή την τακτική έχουν μάθει, τους φαίνεται φυσιολογική. Αντιθέτως, δεν είδα τον Άδωνι να μπουκάρει σε κανένα δελτίο ειδήσεων –εκεί είναι κοτούλα–, γιατί να το κάνει στη δική μου εκπομπή; Δεν θα τους κάνω τη χάρη, όμως. Ούτε στον Άδωνι ούτε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους – ας μην ξεχνάμε ότι το 99% άλλωστε των δημοσιογράφων είναι δεξιοί, ακροδεξιοί και πασόκοι. Δεν δέχονται εύκολα μια φωνή που είναι αντίθετη και θέλουν να τη φέρουν στα μέτρα τους. Αλλά τι να κάνω, δεν είμαι σαν κι αυτούς, ούτε θα γίνω» αναφέρει.

Απαντώντας στο ερώτημα γιατί σε εχθρεύονται τόσο πολύ σημειώνει: «Κάποιοι είναι φύσει κακοί άνθρωποι. Για την ακρίβεια είναι έξαλλοι με τον εαυτό τους που είναι αδύναμος και επιτίθενται σε μένα. Ενδεχομένως αν καταστήσει κανείς ασήμαντη τη δουλειά του να μπορεί να εισπράττει στεφάνια από το σύστημα, να μένει στο απυρόβλητο. Τέτοια βραβεία, όμως, δεν τα θέλησα ποτέ και με τίποτα. Ειδικά από αυτούς που έχουν φτιάξει μια ομάδα που παίρνει τα λεφτά του Δημοσίου, πιάνουν ρεζερβέ την Επίδαυρο και νέμονται τις επιχορηγήσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποκρίνομαι ότι δεν με ενδιαφέρει το κέρδος προκειμένου να γίνω ποιοτικός. Κάποιοι όμως προτιμούν να επιτίθενται στον οποιοδήποτε έχει δική του εταιρεία και όχι αστική μη κερδοσκοπική, σε όποιον διακινδυνεύει οτιδήποτε και δεν πορεύεται εκ του ασφαλούς. Εγώ όμως δεν θα πάψω να είμαι σε συνεχές ρίσκο, αυτό κάνω από παιδί».