Βολεμένη στο Δημόσιο ήταν η Σάσα Σταμάτη επί σειρά ετών, ωστόσο της άλλαξαν πόστο γιατί… έκανε βόλτες στο κτίριο και τραγουδούσε.

«Για πες τα που σε είχε βάλει με μέσο ο πατέρας σου…», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην καλεσμένη του «The 2Night Show» Σάσα Σταμάτη και η ίδια τα παραδέχθηκε όλα: «Που το ξέρεις; Δεν είναι κακό αυτό! Δούλευα στη Νομαρχία εφτά χρόνια, αλλά παραιτήθηκα από το Δημόσιο γιατί μπήκε στη ζωή μου η τηλεόραση».

Μάλιστα η ίδια περιγράφοντας το «πέρασμά» της από το Δημόσιο, είπε: «Αρχικά δούλευα στο γραφείο του Νομάρχη, στο γραφείο Τύπου, αλλά λόγω συμπεριφοράς… Είχα λίγο παραπάνω χαρά. Δεν μπορούσα να κάθομαι οκτώ ώρες στο γραφείο. Ήθελα να πηγαίνω βόλτες, να πηγαίνω στους ορόφους, να τραγουδάω, να είμαι πιο χαλαρή. Δεν ήρθε απόλυση, ήρθε μετάθεση στη χειρότερη υπηρεσία τότε, στη διεύθυνση Πρόνοιας. Με έστειλαν στην Πρόνοια για να βάλω μυαλό, να ταρακουνηθώ λίγο. Εκεί ήμουν στο γκισέ για τα βιβλιάρια απορίας, θεώρηση και έκδοση. Υπήρχαν έντονοι διάλογοι με τον κόσμο. Ήμασταν με κλειδωμένη την πόρτα γιατί θα ερχόντουσαν μέσα να μπουκάρουν όλοι»!