Ο Μάρκος Σεφερλής μπήκε στο «Πρωινό» και μίλησε για πρώτη φορά μετά το τέλος της εκπομπής του στο Mega, με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Ο Μάρκος Σεφερλής, που πάει στο Star, μίλησε λίγο για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη μεγάλη κόντρα που είχαν όταν ήταν στο Mega τονίζοντας: «Ο καθένας δείχνει με τις πράξεις του και τους λόγους του ποιος είναι. Το θέμα είναι για ποιο λόγο έγινε, τη στιγμή που έγινε που η κουβέντα δεν ήταν αυτή. Έχει κριθεί από τον κόσμο που το είδε. Το θέμα αυτό έχει τελειώσει, δεν θα μιλήσω για τον Ουγγαρέζο τώρα. Η ιστορία δείχνει ποιος είναι ποιος. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Φίλος σου είναι ο Ουγγαρέζος, θα σου έχει εξηγήσει… Δεν είστε κολλητοί».

Για την Ντορέττα Παπαδημητρίου που πήρε τη θέση του είπε: «Με την Ντορέττα έχω άριστη σχέση. Τα παιδιά μας είναι κάθε Σαββατοκύριακο μαζί ή στο σπίτι μας ή στο σπίτι της».

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τη φράση του Μάρκου Σεφερλή που είπε ότι τον πλήγωσε: «Με είχε πειράξει πολύ την πρώτη μέρα όταν είχες κάνει αυτό το πολύ ωραίο εύρημα με τις φωτογραφίες και είχες πει με χιούμορ, αλλά με πείραξε, ότι “όλοι είστε χαρούμενοι εκτός από εσάς τους δύο”. Για μένα ήταν μαχαιριά στην καρδιά».

«Εγώ πήγα να σε ακολουθήσω στην αρχή, που ήταν λάθος κι εσείς πήγατε να με ακολουθήσετε στο τέλος που ήταν κι αυτό λάθος δικό σας γιατί αυτό που κάνουμε εμείς δεν μπορείς να το κάνεις εσύ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.