Σε ριμέικ παλιών αγαπημένων ελληνικών ταινιών προσανατολίζεται ο ΑΝΤ1. Η πρόταση στα υψηλά στελέχη του Αμαρουσίου ήρθε από το γνωστό σκηνοθέτη Στράτο Μαρκίδη, που ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό προκειμένου να υλοποιήσει νέα σίριαλ.

Ο κ. Μαρκίδης, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, έχει αγοράσει εδώ και καιρό τα δικαιώματα έξι παλιών κωμωδιών, που γνώρισαν τεράστια επιτυχία, με σκοπό να τις «ξαναζωντανέψει». Η ιστορία θα ξετυλίγεται σε τέσσερα με πέντε επεισόδια, μετατρέποντας το ριμέικ σε σύντομα σίριαλ.

Οι κωμωδίες που θα δούμε να αναγεννώνται θα είναι, πιθανότατα, οι εξής: «Μία Ιταλίδα από την Κυψέλη», «Η θεία μου η χίπισσα» και «Μία τρελή τρελή οικογένεια».

Για τη νέα εκδοχή των ταινιών, τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και «καυτά». Ανάμεσά τους οι Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βίκυ Σταυροπούλου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πολλά άλλα.

Το κόστος θα είναι αρκετά υψηλό γι’ αυτό υπάρχει η σκέψη το πρότζεκτ να υλοποιηθεί τη νέα χρονιά και να προβληθεί στη μικρή οθόνη από το Σεπτέμβρη του 2012.