Με χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε η Έλενα Ακρίτα τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Ο Άδωνις έχει δεσμό με τον Λάκη και μπουκάρανε μαζί στο Στάργουορς ή κάτι δεν κατάλαβα καλά;», έγραψε η κ. Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

akrita

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας έδωσε χθες συνέχεια στην κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο, μία ημέρα μετά την απόπειρά του να παρέμβει ζωντανά στην εκπομπή «Αλ Τσαντίρι». «Ο κ. Λαζόπουλος έχει κανιβαλίσει πολλούς ανθρώπους στο παρελθόν δεν είμαι ο μόνος. Με τη διαφορά ότι εγώ δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ. Γι’ αυτό θέλω να με ψηφίσουν οι Νεοδημοκράτες, επειδή δεν μοιάζω με τους άλλους πολιτικούς και έχω τα χέρια μου λυμένα. Γι’ αυτό και θα φτιάξουμε τη ΝΔ που ονειρευόμαστε. Γι’ αυτό καλώ τον κόσμο να ψηφίσει Άδωνι Γεωργιάδη, για να με φοβούνται άνθρωποι σαν τον Λαζόπουλο, που έχουν βλάψει την παράταξη και την Ελλάδα, όσο λίγοι», ανέφερε σε δηλώσεις του την Τετάρτη ο γαλάζιος βουλευτής.